TheCon - campanie de sustinere a bloggerilor

   Nu stiu cum este pentru voi, insa pentru mine, articolele de pe blogurile mele preferate imi sunt de mare ajutor. Am foarte multi bloggeri preferati; pe unii ii citesc pentru ca ma binedispun, pe altii pentru ca ma ajuta recomandarile lor, iar unii au articole pline de informatii utile.

   Motivele pentru care citesti un blogger pot fi multe, insa pana la a citi articolele, conteaza foarte mult designul blogului. Cu cat este mai organizat, mai "curat" si mai rapid, cu atat mai bine pentru cititor. As vrea sa cred ca, cu trecerea timpului, am reusit sa identific ceea ce imi place si ma reprezinta, de acolo si alegerea temei blogului meu: o culoare vie, vesela, cu motive florale. Ceea ce imi lipsea foarte tare, era un logo care sa se potriveasca. Aici mi-a venit in ajutor George, de la THECON. Prin campania de sustinere a bloggerilor, am reusit sa ma aleg cu un logo, pe GRATIS! How cool is that?



   PROMPTITUDINE SI COMPETENTA

   Am discutat prin e-mail, mi-a placut tare mult ca este atent la detalii si ca, printr-o discutie de doar 14 mailuri, a reusit nu numai sa imi faca logo-ul ideal, ci si un formular de contact, pe care il gasiti in sectiunea "CONTACT" a blogului meu. A fost rapid, la subiect si foarte competent, iar rezultatul il puteti vedea zi de zi, pe blogul meu.  



   
   Deoarece blogul meu avea deja celelalte aspecte puse la punct, nu am avut nevoie de servicii web design, insa puteti apela cu incredere, caci am vazut cateva bloguri create de ei si pot spune ca sunt superbe. Teme moderne, ce se pliaza perfect cu domeniul de activitate al siteului, pluginuri utile si logo-uri ingenioase, cam asta am observat eu la site-urile create de ei. 

   Am mai avut colaborari cu alte firme, contracost, insa rezultatul nu a fost cel dorit. Desi imi petreceam ore explicand cum as dori sa arate site-ul, rezultatul final era pe departe ceea ce imi imaginam. Am fost placut surprinsa sa vad ca George, desi nu ma cunoaste si nu a avut multe detalii despre logo, a reusit sa creeze ceva despre care, prietena mea cea mai buna, a spus ca mi se potriveste manusa.  Cam acestea sunt cuvintele mele, despre cum mi-as fi dorit sa arate logo-ul => "mi-ar placea ceva care sa aiba legatura cu temele principale abordate pe blog: frumusete si machiaj. Mi-ar placea sa fie ceva feminin, poate floral. Ma bazez pe experienta dumneavoastra, caci eu sunt in pana de idei.". Ei bine, spuneti voi daca nu a facut minuni. 😅

   Multumesc companiei THECON, in special lui George, pentru efortul depus in campania de sustinere a bloggerilor si va doresc tot mai multe proiecte de succes! 

14 comments

  1. Imi place ce a facut si cum a iesit. Felicitari lui George De la TheCon.

    ReplyDelete
  2. Valeria Chertes11 May, 2018 14:32

    Arata tare bine, chiar ti se potriveste.

    ReplyDelete
  3. Foarte frumos! Si eu am colaborat cu ei si am fost foarte multumita!

    ReplyDelete
  4. Am avea nevoie de mai multa sustinere pe toate planurile.

    ReplyDelete
  5. Poate incerc si eu sa vad daca voi reusi!

    ReplyDelete
  6. mi-au placut maxim baietii de la the con, chiar merita tot respectul! eu am avut ceva probleme cu functionarea blogului, niste widgeturi capoase, iar ei m-au luminat!

    ReplyDelete
  7. Sa traiasca Thecon si a lor campanie! Si eu tot prin intermediul lor m-am rebrand-uit! ��

    ReplyDelete
  8. Si pe mine m-au ajutat cei de la thecon atunci cand m-am mutat pe domeniu, foarte buan treaba a facut Lucian!

    ReplyDelete
  9. E foarte dragut logo-ul, parca l-as schimba si eu pe al meu.

    ReplyDelete
  10. Ce dragut! O sa-i contactez si eu pentru un logo! Mi se pare o idee super!

    ReplyDelete
  11. Si eu ii recomand pe cei de la Thecon. Foarte multumita am fost de colaborare.

    ReplyDelete
  12. Am auzit numai lucruri bune despre the Con...!

    ReplyDelete
  13. Am apelat si eu la ajutorul lor si sunt foarte profi. Ei mi-au aranjat si mie blogul

    ReplyDelete
  14. Cat de fain! Eu am stat ore in sir sa gasesc inspiratie pe Pinterest si am incercat sa-mi fac singura logo-ul... Dar n-am reusit. Cred ca voi apela si eu la ei :D

    ReplyDelete