Review | Demachiere fara produse cosmetice



   Produsele de curatare si demachiere fac parte din rutina de ingrijire a fiecarei femei. Fie ca alegi apa micelara, demachiantul lotiune, gelul de demachiere sau demachiantul bifazic, produsele acestea par indispensabile. Dar daca nu sunt?

DEMACHIERE FARA PRODUSE COSMETICE?


    Ohh da! Sa stiti ca exista aceasta optiune, am testat de curand un "prosopel minune" si chiar m-a lasat placut impresionata. Eu le-am comandat de pe dresslily, deoarece mi s-a parut foarte ok pretul, insa probabil ca le-ati vazut si pe alte siteuri.



SHOP HERE =>  makeup remover cloth


  Pachetul contine 2 prosopele si puteti alege intre doua culori, gri sau roz, dimensiunea este de 36 cm x 16 cm, iar avantajul este ca poate fi curatat cu ajutorul masinii de spalat rufe.

   
  CUM FUNCTIONEAZA?
  
🎀prosopelul indeparteaza machiajul prin functia de frecare; materialul din care este confectionat este unul special, format din foarte multe fibre care adera la machiaj si il indeparteaza. Minunea se intampla la nivel molecular, unde fibrele se lipesc de particulele de machiaj si, prin frecare, sunt indepartate de pe ten.

🎀 apa calda are rolul de a inmuia machiajul, usurand astfel munca fibrelor;

🎀 AVANTAJELE FOLOSIRII UNUI PROSOPEL DEMACHIANT sunt: evitarea iritatiilor prin nefolosirea produselor demachiante, exfoliere delicata, economie la dischete demachiante si apa micelara sau demachiant.

🎀 DEZAVANTAJE: daca folositi machiaj rezistent la apa sau rezistent la transfer, e foarte posibil sa va exfoliati prea tare, ajungand astfel sa inrositi pielea. iar un alt dezavantaj ar fi bacteriile; cred ca e necesar sa spalam destul de des prosopelul, astfel incat sa ne asiguram ca nu se va umple de bacterii.



   Consider acest produs ideal pentru calatorii, mai ales atunci cand va doriti sa transporti cat mai putine produse cosmetice. Prosopelul inlocuieste cu brio demachiantul, apa micelara si dischetele demachiante. Totusi, nu as renunta total la produsele de demachiere; mi se pare ideala sa le folosesc concomitent.

De asemenea, este foarte util pentru persoanele care nu se machiaza sau folosesc un numar limitat de produse cosmetice, demachierea oricum ar trebui facuta dimineata si seara, iar acest prosopel va ajuta la indepartarea si celor mai incapatanate particule de praf.


Cum vi se pare acest produs? Ati folosit sau ati folosi asa ceva?

🎀 Daca si voua v-ar placea sa adoptati demachierea fara produse cosmetice, stati pe aproape, caci in curand va urma un concurs ce are ca premiu un astfel de prosopel. 💕

Acest articol face parte din

14 comments

  1. Valeria Chertes09 May, 2018 14:27

    Foarte interesant am sa incer si eu.

    ReplyDelete
  2. Nu stiam ca exista prosoape pentru demachiat si l-as cumpara in special pentru vacante ca sa nu mai car dupa mine multe produse cosmetice.

    ReplyDelete
  3. Nu stiam ca se poate face demachierea cu un prosop. Mi-l chiar mi-ar fi util pentru ca ma machiez foarte putin.

    ReplyDelete
  4. Am citit azi dimineata articolul asta si mi s-a parut foarte buna ideea de a te demachia fara alte produse cosmetice.

    ReplyDelete
  5. pare o idee interesantă, mie îmi place să îmi curăț tenul foarte bine.

    ReplyDelete
  6. Am mai auzit de astfel de prosopele si chiar eram curioasa care e faza cu ele.

    ReplyDelete
  7. Am auzit, am vazut dar nu am folosit.

    ReplyDelete
  8. Vreaaaau si eu!! Am tot citit insa nu mi-am luat pana acum, ar fi cazul sa remediez problema.

    ReplyDelete
  9. Sa spun drept nu as folosi acest prosopel, mi se pare cam incomod si nu stiu daca ar avea efectul scontat.

    ReplyDelete
  10. Pare interesant, mai ales daca e eficient si curata cum trebuie.

    ReplyDelete
  11. N-am folosit niciodata un astfel de produs, dar as incerca! Sunt deschisa la nou! Desi, nu cred ca as fi foarte incantata ca sa renunt la stilul clasic! :D

    ReplyDelete
  12. Cred ca este prima oara cand aud de o astfel de metoda de demachiere. Raman la clasica mea metoda desi mi-as dori sa incerc si aceasta metoda noua

    ReplyDelete
  13. chiar mi se pare super interesanta treaba, nu stiam ca exista asa ceva!

    ReplyDelete
  14. Eu mi-am cumparat din Primark un astfel de prosopel si l-am incercat, dar clar machiajul ochilor il indepartez cu apa micelara, iar la final tot simt nevoia sa ma spal pe fata. Prosopelul acesta imi ia doar ”grosul” de pe fata...

    ReplyDelete