Flower power | imprimeuri florale

   Imprimeurile florale se numara printre putinele lucruri care nu s-au demodat niciodata. Au fost foarte HOT in anii 80, dar se mentin in topul favoritelor si in 2018. 
   Sunt feminine, colorate, iar purtatoarele capata o gingasie aparte De-a lungul timpului, am tot achizitionat piese de imbracaminte cu imprimeuri si motive florale, insa cel mai des m-am axat pe rochii. 

   ROCHII CU IMPRIMEU FLORAL

    V-am mai mentionat si in alte articole ca mie imi place sa port rochii, asadar aceasta va fi prima categorie pe care o recomand. Rosegal, ne ofera o gama larga de imbracaminte: rochii, jachete, pantaloni, bluze, costume de baie, dar si pantofi, genti si produse de beauty.
    Am 3 recomandari pentru voi:
 1. rochie bodycon, cu decolteu in V, discret datorita dantelutei aplicate, eu as purta-o la birou sau chiar si la un eveniment care nu este atat de formal; 
 2. rochie lunga, lejera, cu decolteu in V si cu slit inalt, ideala pentru plimbari;
 3. rochie vintage, A line, care avantajeaza orice forma a corpului, poate fi purtata oricand, in functie de accesoriile alese;



    BLUZE CU IMPRIMEU FLORAL

   Atunci cand vorbim de bluze, mie imi plac in mod special cele pe corp, insa atunci cand eram mai slaba, adoram sa port bluze largi. Acum, optez pentru cele mai stramte, caci mi-e teama sa nu adaug cateva kg in plus. 
    Bluzele cu maneci clopot au devenit preferatele mele, sunt comode, dar mai ales feminine, iar daca mai au si imprimeu floral, deja se afla in dulap la mine. :)) Am selectat 2 optiuni pentru voi, ambele cu umerii goi si ambele cu maneci clopot. Cea mai lunga, eu as fi asorat-o mai degraba cu o pereche de leggings, iar cea de-a doua as purta-o cu o fusta cerc din piele.


Mai multe bluze cu imprimeu floral: more
   
   Am descoperit tarziu bluzele cu peplum, insa de atunci le port mereu. Sunt perfecte pentru persoanele care au cateva kg in plus, caci ascund burtica, dar si pentru cele slabute, deoarece accentueaza talia si creeaza o silueta clepsidra. Am observat ca pe Rosegal se gasesc foarte multe piese de imbracaminte plus size, modele la moda, nu haine uratele cum am vazut pe alte siteuri. Uneori, chiar regret ca unele modele se gasesc doar la plus size, sunt atat de faine, incat cred ca ar trebui sa existe de la S la 5XL.

   Recomandarile mele:

 1. bluza peplum cu decolteu in V, cordon in talie si maneci vaporoase;
 2. bluza peplum asimetrica, cu decolteu in V, cu maneci lungi si fermoar la bust;
 3. bluza cu maneci lungi, cu decolteu in V si colier la baza gatului;
   

   


    Cam acestea sunt recomandarile mele, cu siguranta pe site veti gasi mult mai multe produse pe placul vostru, insa eu as dori sa imi spuneti care dintre produsele prezentate de mine v-au placut cel mai mult.

13 comments

  1. Îmi doresc și eu niște rochii vaporoase cu flori mari, colorate.

    ReplyDelete
  2. Vara aceasta se poarta imprimeurile florale, asadar sa pornim la shopping de rochite cu floricele, frumoase, colorate, vesele!!!!

    ReplyDelete
  3. deci o dam pe flori? eu n-am decat vreo 2 bluze cu imprimeu, cred ca e cazul sa-mi iau macar si-o rochie

    ReplyDelete
  4. Stiu ca se poarta mult florile vara asta si am si eu vreo doua bluze cu flori, dar mai vreau.

    ReplyDelete
  5. Imprimeul floral e de sezon, am multe bluze de acest fel.

    ReplyDelete
  6. Imi plac foarte mult rochiile cu print floral. N-ar fi vara daca nu am purta haite intr-un print floral.

    ReplyDelete
  7. Sunt superbe articolele alese si chiar si blogul tau este inflorat si vesel.

    ReplyDelete
  8. Rochitele cu iomprimeuri floarale sunt preferatele mele.

    ReplyDelete
  9. ador rochitele, bluzele cu imprimeuri florale mai ales ca sunt in trend

    ReplyDelete
  10. Si eu sunt fana imprimeu floral, mai ales vara, dar mai ales bluze. Rochii nu mai port de peste 15 ani. Pantalonii sunt extraordinar de comozi.

    ReplyDelete
  11. Îmi place mult rochia vintage aleasă. Într-adevăr, imprimeurile florale sunt deosebite și nu par să se demodeze vreodată.

    ReplyDelete
  12. Iubesc imprimeurile florale. Din produsele prezentate de tine cel mai mult imi place a doua rochie.

    ReplyDelete
  13. Imi plac hainele cu imprimeuri florale. Am foarte multe rochii cu un astfel de imprimeu

    ReplyDelete