Casa noua: care sunt lucrurile absolut NECESARE pe care trebuie sa le ai?


   Daca abia te-ai mutat din casa parintilor si ai reusit sa iti cumperi prima ta locuinta, dar nu ai un buget foarte generos la dispozitie pentru a achizitiona toate piesele de mobilier, accesoriile sau electrocasnicele pe care ti le doresti, nu iti face griji! Vei afla care sunt cele mai importante obiecte existente in casa pentru a face traiul posibil!


          Sa detii o casa pe numele tau este un sentiment deosebit, de independenta si satisfactie. Insa, cheltuielile foarte mari care insotesc o astfel de experienta iti pot afecta destul de tare bugetul, care va deveni limitat in ceea ce priveste lucrurile necesare. Din fericire, pentru o perioada, poti locui avand la dispozitie un numar redus de obiecte, atat timp cat acestea sunt cele mai utile!


Poti amenaja fiecare incapere cu strictul necesar, astfel incat sa ai un minimum de confort chiar si in primele saptamani


  Incepe cu lucrurile cele mai importante si cu camerele de care te vei folosi cel mai mult, precum bucataria, baia sau dormitorul. Astfel, nevoile tale de baza vor fi implinite si nu vei simti lipsa obiectelor importante.


 

1.  Bucataria

Aceasta este camera in care vei gati, vei manca si, de ce nu, iti vei primi musafirii daca spatiul iti permite si daca nu ai o alta camera, precum living-ul. Poate cel mai important aparat pe care trebuie sa-l achizitionezi pentru aceasta camera este frigiderul. Daca nu vrei sa cheltui foarte multi bani pe el, dar iti doresti sa fie de calitate, poti incerca unul de la brandul de electrocasnice LDK, care are, in plus fata de alte aparate, si un aspect estetic deosebit! Alte lucruri necesare unei bucatarii functionale sunt:
  •         Aragazul – poate la fel de util precum frigiderul, acesta nu trebuie sa lipseasca din bucatarie si este recomandat sa il achizitionezi cat mai repede. Verifica ofera de aragazuri de la Tonis si alege-l pe ce care ti se potriveste! Si, daca iti doresti unul cu un design inedit, cumpara unul verde, rosu sau mov!
  •         Masa si scaune – pentru a lua masa, dar si pentru alte activitati, vei avea nevoie de aceste lucruri. Nu trebuie sa iti cumperi unele foarte scumpe la inceput, iar ca marime, acestea trebuie sa se potriveasca spatiului pe care il ai la dispozitie.  

2. Baia

        Pe langa instalatia sanitara, vasul de toaleta si o cada sau o cabina de dus, in baie va fi necesara si o masina de spalat. De asemenea, o oglinda si cateva rafturi ieftine vor completa perfect, pentru inceput, decorul incaperii. 

     3. Dormitorul

        Pentru o odihna de care sa te bucuri, in dormitor poti investi intr-un pat cu o saltea comoda, de calitate. Apoi, poti cauta un dulap pentru haine bun, pe care sa il pastrezi si de care te folosesti o perioada indelungata. 
'

     4. Sufrageria

   Sufrageria este o incapere care poate fi neglijata din punct de vedere al amenajarii sau decorarii, in primele saptamani. Usor, usor, poti incepe sa achizitionezi fotolii sau beanbag-uri, dar si o masuta de capea, pentru momentele in care ai musafiri!

       Restul lucrurilor, precum noptierele, covoarele, canapeaua, alte piese de mobilier si alte electrocasnice, le vei achizitiona cu timpul, odata ce iti reintregesti bugetul. Pentru o perioada de timp, obiectele de pe lista sunt tot ceea ce ai nevoie!
 

6 comments

  1. Atunci cand te muti pentru prima data e foarte important s aai unde dorimi si unde sa iti tii mancarea, in rest detalii :p

    ReplyDelete
  2. Pe parcursul amenajarii, constructiei case, bucataria mi-am dorit cel mai mult sa fie gata, ca sa o pot dota cu de toate.

    ReplyDelete
  3. Ai dreptate acestea sunt cele mai importante lucruri de care avem nevoie atunci cand cumparam o casa, restul se pot cumpara pe parcurs. Pe mine de cele mai multe ori ma intereseaza doar sa am un pat si ceva de mancare.

    ReplyDelete
  4. Sunt cateva lucruri absolut necesare pentru a te simti confortabil in casa ta, unii considera ca au nevoie de mai multe, altii de mai putine, fiecare face cum simte.

    ReplyDelete
  5. Ai punctat foarte bine. Si eu as pune accent pe aceleasi lucruri

    ReplyDelete
  6. Ai mare dreptare. Acestea sunt lucrurile de care ai nevoie cand te muti intr-o casa noua.

    ReplyDelete