Review | Vopsea # PURE COLOR

Hello, lovelies!

Probabil ca ati observat deja din blogosfera, si nu numai, ca a aparut o noua vopsea marca Schwarzkopf si anume #Pure Color. Am avut ocazia sa o testez, iar astazi, vreau sa va impartasesc parerea mea despre ea.

Coletul l-am primit prin intermediul celor de la Buzzstore, carora le multumesc, si tin sa mentionez ca e printre cele mai frumoase si complete pachete primite.



   Am facut chiar si un unboxing. am vrut sa impartasesc cu voi aceasta noutate, asadar am filmat un video rapid. Nu sunt experta in ale filmarilor, ba chiar sunt stangace. Sa va zic si ceva BEHIND THE SCENES, camera tremura foarte mult, caci eu sughitam la fiecare 15 secunde :)) Am vrut sa refilmez, insa apoi m-am gandit ca nu ar mai avea farmec. 





Ce contine coletul?

💛 2 x cutie vopsea #Pure Color
💛 1 x brosura cu detalii despre campanie
💛 6 x set stickere fun 
💛 5 x teste personalitate
💛 1 pachet de carti de joc
💛 accesorii funny pentru poze

  Daca doriti sa vedeti cateva intrebari din pachetul de carti de joc, va invit sa cititi articolul acesta.

Experienta vopsirii:


  Eu ma vopsesc singura si acasa de cativa ani, imi este destul de usor, insa trebuie sa recunosc ca am stricat destule haine si prosoape. Acum am fost destul de indrazneata si nu mi-am pus nimic pe umeri. Am vrut sa testez aceasta calitate de gel a vopselei si faptul ca #nucurge. Ei bine, am avut cateva pete, insa nu din cauza ca a curs vopseaua, a fost stangacia mea. Am fost surprinsa sa vad ca s-a curatat la prima spalare.



  


  Cutia de vopsea contine:

⭐ instructiuni de utilizare
⭐ tub cu aplicator
⭐ gel colorant
⭐ balsam pentru ingrijirea parului

  Aplicarea mi s-a parut foarte usoara, am terminat vopsitul mult mai repede decat in mod normal. 

  De ce e speciala vopseaua #Pure Color?


  Primul lucru diferit si inovator este clar textura de gel, insa eu am fost mai impresionata de efectul hidratant pe care l-am observat. In mod normal, dupa vopsire, parul devine aspru si tern, insa dupa vopsirea cu Pure Color, am observat parul hidratat, intens colorat si stralucitor. "De vina" sunt toate aceste ingrediente:

🍃 aloe vera - pentru hidratarea si ingrijirea firelor de par deteriorate;
🍃 extract de cactus - bogat in vitamina E, pentru pastrarea hidratarii naturale a parului
🍃 ulei de jojoba - pentru protejarea firului de par, netezirea firelor de uscare dar si pentru efectul anti-uscare;

  Balsamul pentru ingrijirea parului este foarte hidratant si m-am bucurat ca am putut sa-l folosesc la doua splari, caci am folosit doua cutii de vopsea. Va povesteam si pe pagina de facebook a blogului, atunci cand am dezvaltuit rezultatul vopsirii ca, atunci cand alegeti o vopsea, sa aveti in vedere experienta pe care ati avut-o cu alte vopsele de par. Culoarea de pe cutie nu va iesi, decat atunci cand folosit decolorant in prealabil, ceea ce eu nu am facut. Aici vorbim despre nuantele mai deschise decant nuanta naturala a parului. 
   In cazul in care doriti sa colorati parul utilizand doar vopsea, inainte de a cumpara, verificati spatele cutiei, acolo arata nuantele pe care le puteti obtine in functie de culoarea parului.

   Rezultatul meu a fost unul multumitor, imi place foarte mult nuanta si as mai refolosi aceasta vopsea, in aceeasi nuanta. Recunosc ca mi-ar placea mult sa imi iasa culoarea de pe cutie, insa nu sunt dispusa inca sa sacrific sanatatea parului meu si sa il supun la o decolorare. Daca si voi va iubiti parul, choose happy, alegeti Pure Color.

INAINTE - radacini vizibil crescute



Dupa cateva saptamani de la vopsire

   In concluzie, recomand aceasta vopsea de par in special persoanelor care nu prea s-au vopsit acasa pana acum deoarece procedeul de vopsire este usurat datorita texturii sub forma de gel a vopselei. De asemenea, daca va iubiti parul si doriti sa il pastrati la fel de hidratat, chiar si dupa vopsire, alegeti PURE COLOR.


12 comments

  1. Valeria Chertes28 April, 2018 15:41

    Imi place ce a iesit, o nuanta faina.

    ReplyDelete
  2. Nu mi-am vopsit parul niciodata in ciuda firicelelor albe care se incapataneaza sa apara.

    ReplyDelete
  3. Am o prietena care folosește și e foarte mulțumită Adevărul e ca arata foastre bine. Ma tentează.

    ReplyDelete
  4. numai lucruri bune am citit despre aceasta vopsea, o sa o incerc!

    ReplyDelete
  5. Si eu am fost foarte multumita de aceasta vopsea, sa vedem cat de mult dureaza. Imi place modul aplicare, mult mai simplu fata de alte vopsele. Iti vine bine culoarea

    ReplyDelete
  6. momentan trec prin faza - nu vreau sa ma mai vopsesc ... dar nu tine mult,doar pana in august ca am o nunta :) incerc ssi eu vopseaua asta

    ReplyDelete
  7. Imi place mult nuanța și te prinde tare bine!

    ReplyDelete
  8. Foarte misto vopseaua asta, eu mai am jumatate de cutie. Rezista bine, nu arde parul, miroase frumos...ce sa.mi mai doresc?

    ReplyDelete
  9. Imi place vopseaua, parul arata matasos, fin. Eu nu am incercat-o, insa cu siguranta o voi cauta prin magazine!

    ReplyDelete
  10. Esti frumoasa foc si culoarea asta te prinde tare bine. Imi doresc sa vad cat mai multe poze cu tine. Despre vopsea ... numai de bine. Am folosit-o si eu si la aproape o luna de la aplicare, se comporta la fel de bine. In plus, nu s-a dus deloc din intensitatea culorii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Multumesc mult pentru complimente. Nu prea imi place sa imi arat fata. :D

      Delete
  11. William Hill Betting Locations | Mapyro
    Find deccasino William Hill 출장마사지 sports betting filmfileeurope.com locations 출장샵 in Maryland, West Virginia, Indiana, Pennsylvania, South Dakota, West Virginia herzamanindir.com/ and more. BetRivers.com.

    ReplyDelete