5 idei DEOSEBITE pentru o vacanță de vară de neuitat a copilului tău!

   Se apropie vacanța de vară, cea mai așteptată perioadă a anului de către copii, dar care generează noi îngrijorări pentru părinți. Ce tabere de vară să alegeți? Când și unde veți pleca în concediu? Cu cine îi lași pe cei mici pe timpul zilei? Zeci de astfel de întrebări revin în atenția tuturor părinților înaintea și pe timpul verii.


   Întrucât cei mici așteaptă cu cea mai mare nerăbdare sosirea anotimpului cald, încearcă să faci tot posibilul pentru a face anul acesta ceva memorabil pentru ei. Plăcerea distracției și a jocului pe care o au la vârstele copilăriei nu trebuie irosită, motiv pentru care ai posibilitatea să le oferi copiilor tăi amintiri deosebite pe timpul vacanței mari. Fie că alegeți să petreceți mai mult timp împreună ori vor merge să petreacă următoarele luni la bunici, nu ezita niciun moment să îi oferi șansa la distracție și relaxare.


   Iată 5 idei pentru a transforma vacanța de vară a copiilor tăi într-o experiență de neuitat:

   1. Dacă te bucuri de spațiu suficient în grădină, vara aceasta poți aduce marea la tine acasă. Surprinde-ți copilul cu o piscină gonflabilă de grădină, pe care o poți achiziționa chiar acum de pe pagina https://hitmag.ro/piscine-gradina-gonflabile și care se montează rapid. Pentru a aduce cu adevărat Marea Neagră la ușa casei, completează peisajul cu ajutorul câtorva saci de nisip și a unor șezlonguri pe care vă puteți relaxa împreună la finalul săptămânii.

   2. Pentru și mai multă distracție, vezi oferta de trambuline de la Hitmag și instalează una în grădina casei. Copiii se vor bucura la nesfârșit de trucurile pe care le pot învăța, de aerul curat, făcând totodată mișcare din plin. Lasă-le libertatea de a se juca pe tot parcursul zilei și de a profita de vremea bună!


  3. Îți dorești ca cei mici să se bucure de vacanță în timp ce învață lucruri noi, precum o limbă străină? Ispitește-l cu una dintre taberele de engleză, franceză sau germană care se desfășoară în locații deosebite din țară. Astfel, cel mic va profita de o excursie la munte sau la mare și va studia ușor și fără presiunea lecțiilor școlare. Astfel de tabere durează, în general, una sau două săptămâni, timp în care nu trebuie să-ți faci griji pentru siguranța și distracția sa. 


   4. Profitați împreună de vremea frumoasă de afară și petreceți timp în natură, la unul dintre parcurile de aventură deschise acum în vecinătatea orașelor. Acestea oferă opțiuni de trasee pentru cei mici și pentru cei mari deopotrivă, astfel încât voi să aveți ocazia să vă distrați în familie. Îi vei inspira, în acest fel, plăcerea de a petrece cât mai mult timp în aer curat, făcând mișcare.

   5. Atunci când planificați concediul de anul acesta, adăugați pe lista de atracții fie unul dintre renumitele parcuri de distracție din Europa, fie celebrul Disneyland, pe care orice copil visează să îl viziteze. În plus, ai garanția că cei mici nu vor fi singurii care se vor simți deosebit de bine, deoarece aici găsești spații și locuri gândite special pentru adulți și părinți.

  Copilul tău abia așteaptă noile aventuri. Tu te-ai pregătit pentru vacanța de vară a celui mic?



10 comments

  1. ooh de cand ma bate al cap fiumiu sa ii iau o trambulina de asta :)

    ReplyDelete
  2. Sa zicem ca partial m-am pregatit in sensul ca o sa ne inscriem cu totii la bazin, o sa-l duc la Aventura Parc si poate si undeva la mare, inca nu stim sigur.

    ReplyDelete
  3. Am o curte mare cu gazon tuns perfect unde pot alerga si se pot juca in voie, urmeaza si o piscina si o groapa de nisip.

    ReplyDelete
  4. Copilul meu este putin cam mic si nu m-am gandit la asta deocamdata. Cand se va face mai mare o voi trimite si eu in vacante fara mine

    ReplyDelete
  5. Piscina gonflabila vreau sa ii iau si eu in aceasta vara, se va bucura mult.

    ReplyDelete
  6. La Disneyland viseaza si fiica-mea sa ajunga, insa momentan doar pana la Brasov ajunge anul acesta, in tabara. Sper sa se distreze!

    ReplyDelete
  7. O piscina gonflabila e o idee numai buna p[t cea mica, mai ales ca abia reusesc sa o scot din cada la fiecare baita :)

    ReplyDelete
  8. M-as balaci si eu toata ziua cu ei in piscina, daca as avea curte. :))

    ReplyDelete
  9. Ce-mi place balaceala. MI-ar placea sa stau la curte si sa aiba posibilitatea sa stea afara la balaceala

    ReplyDelete
  10. Eu o sa profit de vacanta si de piscina nepotilor mei si o sa stau toata vara la soare

    ReplyDelete