Shopping online | Sa vina primavara

   Zi de zi ma uit la vreme.
   Ma bucur ca un copil cand vad ca temperatura a mai crescut cu un grad, doua. Imi incalzeste trupul, insa mai ales inima, caci primavara e anotimpul meu preferat.
Primavara da o stare de bine, primavara renaste natura, infloresc plantele, inverzesc copacii, ce mai? o nebunie!

   Tot primavara, renuntam la ghetele greoaie si ne pregatim balerinii, sandalele, botinele deschise. Primavara indraznim sa ne imbracam mai colorat, renuntam la paltonul greu ce ne apasa zi de zi umerii si alegem gecute mai usoare, poncho-uri, sacouri sau cape.

   Daca totul in jurul nostru renaste, atunci zic sa schimbam cate ceva si in garderoba noastra. Am cateva recomandari pentru voi care chiar cred ca vor striga "ia-ne acasa!". Site-ul pe care l-am avut sub lupa a fost zaful, doar stiti ca imi plac cumparaturile online.
   
   Incepem cu rochiile, ele sunt favoritele mele. Incerc sa imi cumpar tot mai des rochii, caci ma scapa de stresul acela de a asorta fusta sau pantalonul cu bluza.



   Recomandarile mele sunt aceste doua rochii, una in nuanta "wine red" si una rosu inchis. Prima merge pe principiul "less is more", caci scoate in evidenta putin pieptul, insa accentul se pune mai mult pe umeri si clavicula, iar datorita acelor taieturi, cu siguranta atentia privitorului se va indrepta in zona aceea. A doua rochie, este pentru fetele indraznete, care nu se sfiesc sa se laude cu ceea ce le-a indraznit natura. Ce e mai sexy decat un piept bine "conturat"?
Va spun eu, niste picioare lungi, frumoase.




   O rochie in nuanta aceasta de roz, cu siguranta ar scoate in evidenta picioarele celei pe care o poarta deoarece datorita croiului si cuminteniei, picioarele sunt cele care vor iesi in evidenta. Rochia cu imprimeu alb si negru, desi cu umerii goi, mie mi se pare potrivita si pentru o zi la birou. 

    Mai multe rochii puteti gasi aici: sexy bodycon dresses

 Pentru plimbarile din weekend, v-am pregatit cateva rochite casual ce merg perfect cu o palariuta, un ghiozdanel din imitatie in spate si niste tenisi comozi.


 



      Denimul e din nou la mare cautare, asa ca prima rochie este in trend. Unde mai pui ca are si broderie? E trendy la puterea a doua. celelalte rochite sunt lejere, din materiale usoare, confortabile, una cu imprimeu cu iepurasi, iar cealalta cu broderie si cordon in talie. Sunt cumva in contrast, cea cu iepurasi are guler de camasa, iar cealalta cu umerii goi, mai boema asa.

Si daca tot veni vorba de boem, ce ziceti de o rochie cu maneci clopot si cu un slit lung cat picioarele purtatoarei? :D Imi plac mult rochiile acestea care ascund o surpriza. 



Mai multe rochii ideale pentru sezonul cald gasiti aici: blue dresses

   Daca doriti sa vedeti mai multe sfaturi dedicate publicului feminin sau fashion, fitness, chiar si cupoane sau giveway-uri, stati cu ochii pe zaful blog.

   Pana data viitoare, nu uitati sa va bucurati de primavara. 💐

19 comments

  1. Minunate alegeri, abia astept sa vina vremea buna si calda!

    ReplyDelete
  2. Foarte dragute rochitele, sunt mereu inspirationale, pacat ca marimile sunt cam mici pt cei ca mine :)

    ReplyDelete
  3. Rochia albastru ciel și cea de blugi îmi plac foarte mult!

    ReplyDelete
  4. cu asemenea rochite cred si eu ca vrem sa vina si vara nu doar primavara!

    ReplyDelete
  5. Ultima îmi place cel mai mult. 😍

    ReplyDelete
  6. Imi plac alegerile tale. Preferatele mele in aceasta primavara sunt rochiile camasa.

    ReplyDelete
  7. Imi place rochia alb cu negru cu dungi verticale.mai ales ca e si cu umerii goi!

    ReplyDelete
  8. Nu prea sunt adepta rochiilor, dar imi plac alegerile atle.

    ReplyDelete
  9. Câte rochii drăguțe, deja visez la primavara în adevăratul sens al cuvântului. Îmi plac alegerile tale.

    ReplyDelete
  10. La prima rochie ma uit de ceva timp insa nu am indraznit sa o iau.

    ReplyDelete
  11. Hmmm...imi plac recomandarile tale. Dar oare chiar vine primavara? Am auzit ca se intoarce iarna :(

    ReplyDelete
  12. Ai ales niste modele foarte dragute. Daca as sti ca vine primavara cu adevaratelea de luni as trece la pantofi si rochii, dar nu vine.

    ReplyDelete
  13. Foarte frumoase alegerile facute de tine, dar cel mai mult imi place rochia cu dungi alb-negru si ultima rochie cea lunga.

    ReplyDelete
  14. Vai ce rochii dragute, anul asta incerc sa ma imbrac mai feminin asa ca sunt axata pe fuste-rochii

    ReplyDelete
  15. Imi plac rochiile acelea cu decupaje, dar eu nu pot purta deoarece nu prea am sani, asa ca sfarsesc prin a le alege pe acelea mai ”inchise” in partea de sus... :))

    ReplyDelete
  16. Iubesc rochitele de pe Zaful. Am cateva modele senzationale

    ReplyDelete
  17. Sunt asa faine ca nici nu as sti ce sa aleg. Zilele trecute am dat si eu prima comanda. Abia o astept.

    ReplyDelete
  18. Imi place acea rochita roz! E de o culoare pastelata si ar scoate perfect in evidenta un bronz frumos :)

    ReplyDelete
  19. as purta si eu asa ceva insa mai toata ziua sunt la munca si nu apuc ....acum a venit si frigul trebuie sa imi fac ceva cumparaturi. Urmaresc https://adona.ro/ astept sa aduca haine ceva mai groase. aveti vreo idee si de alte site-uri online de shopping care sunt ok??

    ReplyDelete