Shopping online | Parka si ghete cu blana

Ma uit pe geam si nu-mi vine sa imi cred ochilor. ❄️
     Acum cateva zile va scriam un articol intitulat "Sa vina primavara"🌞, iar acum ma pregatesc de "Craciun" 🎄. Oricum, articolul acesta se incadreaza in peisajul de afara, asa ca haideti sa vorbim despre doua produse potrivite sa ne incalzeasca pe timp de ger. 

💠 GEACA imblanita - BUY HERE -> PARKA

    Primul produs, a fost foarte asteptat, caci de mult imi doresc o geaca grosuta, eu purtand doar paltoane. Parka, caci cam asa se numeste, e acea gecuta captusita cu blana, dar si cu blana la gluga. Initial alesesem culoarea "albastru marinarului"(navy blue), insa nu a mai fost pe stoc, asa ca am ramas la clasic, negru.

   Mi-a fost teama in legatura cu marimea, insa am decis sa aleg XL, si a fost ok. Daca as fi luat o marime mai mica, as fi ramas cu manecile mult prea scurte, de asemenea nu as fi putut purta un pulover mai gros.
   M-am asteptat la ceva greoi si masiv, am fost placut impresionata de cat de usurica e, dar acest lucru m-a facut sa cred ca nu va fi calduroasa. O mare greseala! La prima purtare, am transpirat, atat de cald mi-a fost. Eu am luat-o cu 26 de dolari, ceea ce mi se pare foarte ok.

 

 






👍 PRO: usoara, imblanita, calduroasa, se poate ajusta in talie, are gluga,buzunare si capse, iar fermoarul merge excelent;
👎 CONTRA: pana o speli, are un miros asa, specific hainelor ieftine, iar din cauza materialului din care e confectionata, aduna destul de mult par si puf; 


💠 GHETE imblanite - BUY HERE -> BOOTS

   Din nou, un produs pe care nu il mai aveam in colectie, caci in ultimul timp port mai mult botine cu toc, insa am considerat ca ar fi bine sa am o pereche, in caz de e nevoie. Nu va zic cat de bine mi-au prins. Si aceste ghete sunt comune, le-ati intalnit peste tot, cu siguranta, imita ghetele UGG, insa sunt o varianta mai ieftina si clar inferioara, totusi sunt o varianta de luat in calcul.
Blanita din interior asigura necesarul de caldura, iar cea din exterior te ajuta sa semeni tot mai mult cu un eschimos, insa mie imi place tare mult. 






👍 PRO: materialul ii face usor de curatat, iar pana acum nu m-am udat la picioare, sunt calduroase, iar datorita modelului de pe talpa, nu aluneci, marimea a fost perfecta;
👎 CONTRA: nu am nimic de obiectat, au fost cateva ate netaiate, insa cu o foarfeca am rezolvat "problema" si fac cuta acolo unde se indoaie piciorul;

Cum vi se par produsele comandate? Aveti ceva asemanator in garderoba?







16 comments

  1. Imi plac si ti-au venit la timp. Cica iarna mai sta pe la noi.

    ReplyDelete
  2. geaca am ca a ta insa ghetute asa motate nu am si nici nu imi doresc,mi se par ca sunt greu de intretinut dar te las pe tine sa ne spui daca se curata usor si se intretin bine!

    ReplyDelete
  3. ghetutele nu ma incanta, n-am fost niciodata o fana a acestui model. dar gecuta chiar e draguta

    ReplyDelete
  4. Ghetutele chiar imi plac foarte mult. Este normal sa faca cuta unde se indoaie piciorul,nu? Eu asa cred.

    ReplyDelete
  5. Arata tare bine jacheta! Iti sta foarte bine cu ea!

    ReplyDelete
  6. Am o geaca asemnatoare, fara emblema, dar in rest cred ca sunt aproape identice. Imi place mult modelul

    ReplyDelete
  7. Arata foarte bine atat parka dar si ghetele. Anul asta am facut si eu 2 achizitii de genul asta care m-au trecut cu bine de inghet :)

    ReplyDelete
  8. Am si eu parka, doar ca pe roz si imi place la nebunie!!

    ReplyDelete
  9. Sper să le folosești cu drag la iarna :D sper sa vina primavara!

    ReplyDelete
  10. Eu am o parka neagra asemanatoare dar simpla, fara embleme, din H&M.
    Cizulite din acestea nu mi-am cumparat niciodata pe motiv ca pe mine m-ar fi incomodat la mers, dar le admir la celelalte reprezentante ale sexului frumos care nu au nicio problema cu acestea.

    ReplyDelete
  11. Eu ador parca, si iti vine si tie tare bine

    ReplyDelete
  12. O parka vreau si eu, insa nu stiu daca ma va avantaja.

    ReplyDelete
  13. UGG-uri nu am desi toata iarna m-am uitat dupa un model care sa-mi fie pe plac. Din ce vad iti vin foarte bine si par sa fie utile, mai ales in zilele mai friguroase.

    ReplyDelete
  14. Mi-am luat si eu o parka in iarna asta. Prima de acest gen.Imi plac ambele produse alese. Sa le porti cu drag

    ReplyDelete
  15. Ce faina pare geaca. Sa le porti cu placere!

    ReplyDelete
  16. Vad ca totul se cumpara online, si este chiar ok. Eu am gasit un site de unde imi cumpar rochii de tot felul, vara asta l-am descoperit e https://poshlove.ro/ .Voi de unde va cumparati haine si articole de toamna?

    ReplyDelete