Shopping online | Accesorii utile machiaj

  Cele care sunteti pasionate de make-up, stiti deja cat de importante sunt accesoriile de makeup. Un set de pensule cu peri fini, o pensula de eyeliner precisa sau un buretel de machiaj, pot face diferenta chiar si in machiajul de zi cu zi.

  Toate acestea pot fi extrem de costisitoare daca va doriti sa achizitionati produse scumpe, care apartin unui brand, insa daca va doriti pentru uz personal, puteti achizitiona cu incredere de pe siteurile chinezesti, iar Zaful are o multime de produse in aceasta categorie.

 PENSULE SI ACCESORII PENTRU PENSULE


   Despre importanta pensulelor v-am tot precizat in articolele anterioare. Eu am destul de multe, nu ca as avea nevoie de atatea, ci ca imi plac si ca imi place sa am mereu un set de rezerva, atunci cand celelalte nu sunt curate. Puteti alege dintr-o multime de modele si nuante, iar acestea le gasiti in categoria makeup brushes de pe Zaful.



   
    Acum ca am stabilit de unde ne putem achiztiona pensulele, haideti sa va arat cateva accesorii ce va vor usura activitatile zilnice. Spalarea pensulelor este o corvoada, iar uscarea lor si mai mult. V-am explicat mai multe intr-un articol pe blog -> Spalarea corecta a pensulelor de machiaj, dar as vrea sa va prezint si astazi, 2 accesorii utile.



   Curatati pensulele utilizand accesoriul din silicon, iar apoi lasati-le la uscat in recipientul acela. Are 26 de gauri, suficient (zic eu) pentru uz personal. Bureteii, si ei pot mucegai daca nu sunt uscati corespunzator, de aceea recomand achizitionarea unui astfel de recipient. Pe Zaful gasiti acest set la 6.50 dolari. Aceste produse, dar si altele le gasiti in categoria makeup tools.

ORGANIZARE  


   Organizarea este importanta atunci cand vorbim de lucrusoare marunte, de aceea este foarte util sa aveti un portfard. Cu ajutorul lui, puteti organiza toate produsele de machiaj in geanta, sau sa le grupati in sertar, sa le transportati atunci cand mergeti in vacanta. 




  Mie mi-a facut cu ochiul acesta deoarece este viu colorat, insa daca doriti altele, puteti sa cautati in categoria makeup bags.


  PALETE FARDURI


  Cand vine vorba de palete de farduri, as recomanda achizitionarea unor produse bune, mai ales daca nu va machiati des. Fardurile prafoase va vor da de furca, insa daca sunteti pasionate de machiaje si doriti sa incercati cat mai multe culori, fara a cheltui o mica avere. atunci le puteti incerca pe cele de aici: eyeshadow online.


    Cam acestea sunt recomandarile mele pentru astazi,sper din inima sa vi se para utile.
    In sectiunea de comentarii, va rog sa imi spuneti daca detineti deja astfel de produse sau daca intentionati sa cumparati in viitor. 


20 comments

  1. Si eu detin mat-ul acela din silicon pentru curatarea pensulelor de machiaj, chiar face o treaba foarte buna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaaa, si daca il achizitionezi de pe siteurile chinezesti, e chiar super convenabil.

      Delete
  2. Eu am un eggbrush foarte bun, ma ajuta la curatarea pensulelor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahh, ca bine zici. Am uitat de el. Si eu am unul, minunat pentru pensulele mici.

      Delete
  3. nu detin mai nimc din ce ne-ai prezentat tu,cred ca sunt in urma cu aceste minunatii .

    ReplyDelete
  4. Recunosc, ca nu prea am acordat atentie aceste categorii pe Zaful si in general pe site-urile astea straine, dar constat ca au lucruri interesante si accesibile si la acest capitol.

    ReplyDelete
  5. Un suport pentru pensule si unul pentru buretel am si eu nevoie.

    ReplyDelete
  6. Suportul acela pentru uscarea pensulelor mi-ar fi de mare, mare folos!

    ReplyDelete
  7. Ce drăguțe sunt suporturile pentru pensule, iar cele pentru bureței sunt tare simpatice.

    ReplyDelete
  8. sunt tare simpatice dar eu trebuie sa recunosc ca nu as stii ce sa fac cu atatea :)

    ReplyDelete
  9. Sunt foarte eficiente pentru cine se pricepe sa le foloseasca cu maiestrie.

    ReplyDelete
  10. Primele pensule sunt geniale, egg brush am avut insa nu l-am folosit prea mult pt ca intre timp am descoperit solutia de curata pensule de la Ebelin, iar de suporturile acelea pt uscarea bureteilor cu siguranta am si eu nevoie, asa ca voi cauta sa-mi achizitionez.

    ReplyDelete
  11. Am vazut suporturile de buretei si m-am indragostit de ele :)

    ReplyDelete
  12. Mi-ai dat niște idei foarte bune, o sa comand câteva produse din cele prezentate in articol.

    ReplyDelete
  13. I eu mi-am luat de pe Zaful un set de pensule. Imi plac la nebunie! Sunt atat de moi! Au produse faine aici si la preturi bune!

    ReplyDelete
  14. Accesoriile pentru spalarea si uscarea pensulelor mi se par foarte interesante si le-as achizitiona.

    ReplyDelete
  15. Accesorii pentru machiaj nu prea mi-am cumparat, insa am primit.

    ReplyDelete
  16. Zici ca-s niste puisori suportii aia pt buretei. Tare simpatici!

    ReplyDelete
  17. Pensule de machiaj tot de la ei mi-am luat si eu, dar nu de-asta colorate si dragute, ca ale tale, si un set negru cu tot cu husa de protectie. Sunt destul de bune la cat am dat pe ele.

    ReplyDelete
  18. Nu mi-am luat cosmetice de la ei pentru ca imi este teama sa pun diverse chestii pe fata. Mi-am luat in schimb acel suport de pensule si acela pentru buretei. Ambele sunt foarte bune si praqctice si daca nu ti le-aiu luat, sa le iei ca sunt folositoare

    ReplyDelete