Cum sa alegem medicul dentist?


Cabinet stomatologic in sectorul 1 ofera clientilor urmatoarele servicii: implanturi dentare, proteze dentare fixe, tratament parodontoza, albire dentare si multe altele


Sanatatea dintilor joaca un rol foarte important in viata noastra de zi cu zi. Daca un proverb vechi afirma ca "mainile sunt cartea de vizita a unei femei", atunci zambetul cu siguranta este cartea de vizita a barbatilor. Cei din Bucuresti sunt niste norocosi, caci pot apela la Clinica Dr. Dragus, un cabinet stomatologic in sector 1.

   Oamenii sunt mai increzatori, mai sociabili si se fac mai usor placuti atunci cand zambesc din toata inima. Totusi, acest lucru nu este posibil daca nu sunt multumiti de dantura lor.
Solutia ar fi sa apeleze la serviciile unui dentist, insa cum puteti fi siguri de alegerea facuta?


cabinet stomatologic in sector 1

Ce criterii sa avem in vedere atunci alegem un medic dentist?



💎 1. Accesibilitate


    Primul criteriu important este cel al locatiei cabinetului. Este important sa se afle in apropiere de locurile frecventate de voi, fie de casa, fie de locul de munca. De exemplu, daca locuiesti in apropiere de Piata Romana, atunci trebuie sa alegi un cabinet stomatologic in sector 1. Nimeni nu doreste sa transforme o vizita stomatologica de 1 ora, intr-una de 3, din cauza traficului infernal.

💎 2. Echipamente si materiale de ultima generatie


    Al doilea criteriu de luat in calcul sunt dotarile cabinetului. Pentru a va asigura ca aveti parte de servicii la standarde inalte, ar trebui sa va documentati daca cabinetul stomatologic in sector 1 foloseste echipamente moderne si materiale de calitate. Acest lucru se poate face citind lista de servicii de pe siteul lor sau cerand o recomandare in cercul de prieteni.

💎 3. Serviciile oferite de pliaza nevoilor voastre


   Al treilea lucru pe care trebuie sa il aveti in vedere este lista de servicii a cabinetului. Chiar daca inca e prea devreme sa va ganditi la  proteze dentare fixe,  ar trebui sa va asigurati ca printre serviciile oferite de medicul dumneavoastra stomatolog se numara alte solutii pentru pacientii cu edentatii partiale sau totale, de exemplu, implanturile dentare.

💎 4. Relatia cu pacientul 


  In cele din urma, nu uitati de comportamentul stomatologului. Medicii sunt oameni si pot avea tot felul de stari, insa nu ar trebui sa mergeti la un cabinet stomatologic, oricat de renumit ar fi, daca medicul curant va vorbeste urat, nu are rabdare sa explice sau nu va asculta.

Ati gasit medicul ideal? Atunci ar trebui sa mentineti aceasta relatie de colaborare cat mai mult timp. Astfel, va putea identifica, din timp, eventualele probleme stomatologice aparute. Sa aveti in vedere ca unele boli dentare pot fi prevenite, dar mai ales tratate, daca sunt depistate in faza incipienta.  De exemplu, medicul va sti sa prescrie un tratament parodontoza eficient.

  Cine nu are un cabinet stomatologic in sector 1, sa isi caute!

De ce sa alegi clinica Dr. Dragus, cabinet stomatologic in sector 1?

➡️ experienta in domeniu de peste 10 ani;

➡️ abordeaza conceptul de medicina dentara digitalizata;

➡️ echipa este formata din medici profesionisti, asistente medicale si tehnicieni dentari orientati catre nevoilor clientilor;

➡️ datorita lor, peste 15000 de oameni si-au recapatat zambetul;


Unde gasiti cabinet stomatologic in sector 1?

📍 Str. Stirbei Voda, 110 A, Bucuresti, Sector. 1

☎️ 021 312 4690


Nu uitati, cel mai bun tratament este preventia, asadar realizati macar anual un consult stomatologic.




14 comments

  1. De cativa ani mi-am gasit un stomatolog bun si mi-a trecut si frica.

    ReplyDelete
  2. Eu am gasit un dentist bun, chiar trebuie sa merg pentru un detartraj.

    ReplyDelete
  3. Si eu am gasit un cabinet unde merg de drag si am scapat de frica de dentist.

    ReplyDelete
  4. Sincer, eu aleg medicul dentist in functie de atitudinea lui fata de mine. Nu-mi place sa ma judece, ca de ce nu am venit mai devreme, etc. Sa-si faca treaba si sa ma scuteasca.

    ReplyDelete
  5. Pentru mine e important să fie curat si bine dotat cabinetul, medicul să fie vesel și răbdator, dar si disponibil in cazul unei urgente.

    ReplyDelete
  6. Si eu ar trebui sa mi fac curaj sa merg la unul.

    ReplyDelete
  7. Chiar am o problema destul de chinuitoare la un pre-molar. Am neglijat din cauza faptului ca datorita problemelor cu inima, nu imi este chiar la indemana( cel putin in mintea mea) mersul la dentist. Pobabil acum, singura solutie va fi extractia care si asta e cu problemute din cauza anticoagulantului.

    ReplyDelete
  8. Cabinetul este in sectorul unde locuiesc, o sa merg acolo pentru vizita anuala.

    ReplyDelete
  9. Eu mi-am ales medicul de nevoie acum 7 ani si am avut norocul sa dau peste o doamna doctor foarte buna si foarte atenta cu fricosii de stomatolog. Din pacate, m-am mutat de unde stateam acum 7 ani si cumva e o distanta destul de mare intre noi in prezent, dar nu atat de mare incat sa ma tina departea de vizitele periodice.

    ReplyDelete
  10. Aoooleu, trebuie sa gasesc un medic stomatolog exact asa cum imi doresc.

    ReplyDelete
  11. Am doua masele care imi reamintesc destul de des ca trebuie sa ajung la un cabinet stomatologic, dar cu toate acestea frica de aceste cabinete ma face sa evit. Sper sa ajung in Bucuresti sa vad cum este acest cabinet.

    ReplyDelete
  12. Am un stomatolog bun al care imi lucrez momentan si chiar sunt multumita

    ReplyDelete
  13. Ai punctat perfect. Și eu țin cont de majoritatea lucrurilor. Mai greu este pana dai de-o persoana in care sa ai încredere!

    ReplyDelete
  14. Foarte bune sfaturile tale! Am o prietena care cauta un dentist bun in Bucuresti. O sa i-l recomand.

    ReplyDelete