Esti burlac? Iata ce TREBUIE sa faci odata cu sosirea TOAMNEI!

 Daca te caracterizeaza statutul de burlac, locuiesti singur, iar cea mai mare parte din timp iti este ocupata de job, acest articol ti se adreseaza. Probabil ca, de multe ori, programul incarcat te impiedica sa te ocupi de lucrurile importante si de viata personala. Cu toate acestea, daca iti doresti sa te organizezi, este posibil sa rezolvi multe dintre taskurile pe care le-ai tot amanat.
Iata care sunt lucrurile de care TREBUIE sa te ocupi odata cu venirea anotimpului ploios!

              Actualizeaza-ti garderoba! 

 Nu numai doamnele sunt nevoite sa isi actualizeze piesele vestimentare, odata cu sosirea toamnei, dar si barbatii. Chiar daca nu te pasioneaza domeniul fashion, noi achizitii sunt necesare, in aceasta perioada. Indiferent de stilul vestimentar pe care il adopti, gasesti la https://www.bman.ro/geci-barbati/ jachete din piele ecologica, jeans sau poliester, in diferite nuante inedite. Comanda modelul preferat si vei fi gata sa intampini noul sezon, cu outfituri fresh si cu forte noi! In plus, o garderoba actuala iti va spori increderea in tine. Nu poti sti niciodata cine se va indragosti de noul tau look!

·         Fa o curatenie generala!

 Tranzitia dintre anotimpuri este momentul perfect pentru noi inceputuri. Asadar, este timpul sa iti faci planuri, sa iti ordonezi gandurile, ideile si obiectivele. De asemenea, odata cu venirea lunii septembrie, este recomandat sa efectuezi o curatenie generala, in propriul apartament. Daca locuiesti singur, va trebui sa te ocupi pe cont propriu de acest aspect. Desi pare complicat, cu un simplu click pe dacris94.ro/produse-pentru-curatenie poti gasi tot ce ai nevoie pentru o curatenie generala profesionista, cu un minimum de efort. Asadar, investeste in produse de baza si apuca-te de treaba! La final, te vei simti confortabil, implinit si pregatit pentru a incepe noul sezon.

·         Invata sa gatesti!

 In cazul in care nu stii inca sa gatesti, este momentul sa inveti! Daca locuiesti pe cont propriu, mancarea semipreparata sau congelata nu reprezinta o solutie sanatoasa si convenabila, pe termen lung. Asadar, profita de toamna si invata sa prepari cateva retete simple, cu produse de sezon. De exemplu, incearca sa gatesti o supa de legume, ciuperci umplute, placinta de dovleac sau mere coapte, cu scortisoara si nuci. Aceste preparate nu doar ca te vor scoate din rutina, dar ti-ar putea stimula si o potentiala pasiune pentru gatit!

 Asadar, daca esti un burlac convins, pune in practica aceste lucruri, pentru a incepe noul sezon cu forte proaspete si o atitudine pozitiva!


8 comments

  1. Ce geci chic! Prietenului meu sigur i-ar placea modelul Maro Bman - crem! Multumim pentru recomandare :D

    ReplyDelete
  2. Da, da! De acord cu tine! E musai sa respecte cele 3 "reguli", nu doar femeile trebuie sa faca mancare si curatenie.

    ReplyDelete
  3. Nu doar burlacii ar trebui sa invete sa gateasca :D

    ReplyDelete
  4. Eu zic sa se apuce si sa lucreze la un ciorap ca nu se stie, o fi iarna grea si i-o trebui :))

    ReplyDelete
  5. Bune sfaturi! Si nu doar pentru burlaci.

    ReplyDelete
  6. Ei, un burlac ar trebui sa invete sa gateasca oricand. Sau mai bine spus oricand sa gateasca, nu doar toamna :))

    ReplyDelete
  7. Utile sfaturi, dar de ce numai burlacilor? Si cei casatoriti at trebui sa faca aceste lucruri :D

    ReplyDelete
  8. Super tare! Mi-as dori sa mai cunosc si eu burlaci si sa-i vad cat de cocheti sunt. Eu cred ca burlacii stau la fusta mamei si nu prea au traba cu gatitul

    ReplyDelete