Review | Frumusete cu Nomasvello

   Centrele Nomasvello deja nu mai sunt un secret pentru nimeni, sunt atat de populari, incat e imposibil sa nu fi auzit macar o data de ei.
   Primul lucru care mi-a atras atentia, a fost insusi numele, "Nomasvello", care in engleza ar fi "no more hair", si desi in romana nu exista o traducere care sa aiba acelasi impact si sa-si pastreze intelesul, cei care inteleg spaniola, cu siguranta au apreciat jocul de cuvinte. 




   Nomasvello - tratamente 

  Pe langa epilarea definitiva cu IPL, centrele Nomasvello ofera si alte tratamente indragite de clientele fidele: rejuvenare faciala, tratament anticelulitic LED, albire dentara LED, tratamente faciale, de fermitate si curatare faciala ProSkin.
   
   Motivul pentru care eu am ales curatarea faciala Pro Skin este unul foarte simplu, imi doresc un ten curat, fara imperfectiuni (daca se poate), la orice ora din zi si din noapte. Indiferent cat de tare te pricepi la machiaj, seara esti doar tu, naturala, si atunci de ce sa nu fii frumoasa naturala? 

Ce inseamna curatarea faciala ProSkin?

  Cu totii cunoastem metoda clasica de curatare faciala, in care se scot mecanic cosurile si punctele negre, ceea ce nu toti stiu, este ca prin aceasta metoda, se lezeaza tesutul. Daca persoana are tenul sensibil. mai ramane si cu cateva vanatai. 
   In schimb, tehnologia cu Ultrasunete este una dintre cele mai inovative si are ca rezultate: piele fina si hidratata, regenerarea celulelor si stimularea producerii de colagen, eliminarea punctelor negre si chiar inchiderea porilor, toate acestea, fara a leza tesutul.

Cum decurge un tratament?
    Se incepe prin demachierea tenului, iar dupa ce senzorul este conectat la incheietura mainii clientului, aparatul "prinde viata". Tenul este mentinut hidratat cu ajutorul serului fiziologic, astfel spatula aparatului aluneca mai usor.
Avantajul este ca ultrasunetele asigura o curatare in profunzime, iar in cazul cosurilor inflamate, desi veti simti un oarecare disconfort, efectul va fi multumitor.
   Aparatul scoate si un ţiuit, insa nu este deranjant, iar in unele cazuri, pisca putin la incheietura, nu foarte tare. Oricum, daca doriti sa nu va mai piste, anuntati persoana care executa tratamentul si va poate aplica un gel protector.
   Un pas final ar fi utilizarea energiei galvanice, care are ca scop stimularea circulatiei sangelui. Pe langa beneficiile evidente, acest lucru ofera si un rezultat imediat, reda luminozitatea tenului. Tratamentul se incheie cu aplicarea prin masaj a unei creme intens hidratante, acesta este momentul culminant si relaxant al sedintei.

Ce schimbari am observat?

   Ca dupa oricare tratament de acest gen, tenul este in prima faza inrosit, insa a doua azi abia se vad rezultatele. Tenul este vizibil mai luminos, pielea este foarte catifelata, ceea ce face ca fondul de ten sa se aplice mai usor si mai uniform, punctele negre dispar in proportie de 70 %, pielea este mai elastica si hidratata.

  Consider ca efectele acestui tratament pot fi mentinute mai mult timp, daca se persoana se ingrijeste in continuare acasa si daca respecta macar pasii minimi de ingrijire: demachiere, curatare si hidratare. Recomand acest tratament tuturor persoanelor, indiferent de tipul tenului. Desi am nenumarate produse de ingrijire si in special curatare, niciunul nu are rezultatul acestui tratament. Cred ca este un tratament necesar de cateva ori pe an, chiar si pentru barbati, iar femeilor care isi doresc un ten curat si ingrijit, o data la o luna, sau chiar la 2 saptamani. Totul depinde si de tipul de ten, de cat de repede se aduna impuritatile, la ce factori radicali este supus tenul, ce fel de ingrijire primeste seara si dimineata.

   Tenul meu este sensibil, iar faptul ca am gasit un tratament care nu mi provoaca iritatii, dureaza putin si mai am parte si de un masaj la final, este un castig maxim.

  Costul unui astfel de tratament este de 135 ron pentru clientii noi, si 68 ron pentru client existent. Acum, stiu ca nu este un pret tocmai mic, insa ceea ce pot evidentia, este faptul ca va veti simti de 10 ori mai frumoasa. 💖




Stanga: Cam asa arata tenul meu dupa tratament, desi tenul era rosu, se vede clar ca este luminos si curat. 

Dreapta: O poza din arhiva personala, nu foarte profi, insa cam asa arata tenul meu inainte de culcare, dar cu sprancene. :))





Despre Nomasvello IASI 

  In Iasi exista doua centre Nomasvello, insa eu l-am ales pe cel de la Iulius Mall. Am facut 2 sedinte si de fiecare data am fost intampinata de o fata zambitoare, eu am intalnit 2 fete, ambele foarte sociabile, amabile si orientate catre nevoile clientului. Imi place ca fac conversatie, explica ceea ce se intampla, m-au atentionat in legatura cu "durerea" si au fost foarte blande cu tenul meu. 
  Un aspect foarte important este curatenia si igiena, patul era acoperit cu "hartie" de unica folosinta, fetele au folosit manusi si totul in jur era curat si mirosea bine.
   Programul lor este unul mai mult decat generos, chiar si pentru cei care lucreaza mult (ca mine), de 10:00 pana la 22:00. Un alt lucru care imi place este ca se afla in incinta mallului, asta inseamna ca sotul vostru poate bea un suc, cafea, bere, cat voi va relaxati, 👌 
   Un alt tratament pe care l-as incerca ar fi albirea dintilor, insa acest lucru l-as face dupa o vizita la stomatolog, dupa un detartraj si dupa ce rezolv eventualele carii, daca sunt. 😔
   
   Frumusetea vine din interior, insa parca nu strica ca acest lucru sa se reflecte si pe chipul nostru, nu-i asa? 💖

De asemenea, in luna august au 50 % discount la epilarea definitiva.



Ati incercat vreun tratament de la Nomasvello? Daca nu, 
care v-ar placea sa le incercati?




15 comments

  1. Da, nu este un pret mic dar nici exagerat. Au centre si la Bacau?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Este, Claudia. Am dat un search pentru ca, chiar m ai facut curioasa. :D Este pe STR. EROU GHEORGHE RUSU, BL. 2, SC. A, AP. 1, PARTER. :D

      Delete
  2. Chiar as avea nevoie de un astfel de tratament. La mine in oras nu se gaseste Nomasvello, am citit pareri foarte bune despre ei.

    ReplyDelete
  3. Eu as merge la un tratament anticelulitic. Am tot auzit de aceste centre si mi-ar face placere sa merg si eu la un tratament.

    ReplyDelete
  4. Din cand in cand meritam si noi un rasfat! Am si eu in oras un centru de infrumusetare Nomasvello si chiar ma bate gandul sa-mi fac o programare.

    ReplyDelete
  5. Am facut si eu un tratament proskin. Mi-a placut acest rasfat si chiar intentionez sa ma mai duc zilele astea sa-mi mai fac o data

    ReplyDelete
    Replies
    1. <3 Ma bucur ca imi impartasesti parerile.

      Delete
  6. Acest tratament Pro Skin l-am facut si eu, mi-a placut iar acum vreau IPL.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Albirea ar fi urmatoarea pe lista mea. :D

      Delete
  7. Am auzit ca s-a deschis si la mine in judet, dar e la 100km de mine, tare mi-ar place sa ajung si eu pe acolo

    ReplyDelete
  8. La Nomasvello ma epilez cred ca de prin mai. Sunt foarte multumita de serviciile lor!

    ReplyDelete
    Replies
    1. As incerca si eu sa ma epilez axila macar :D

      Delete
  9. Abia astept ca Nomasvello sa revina si in Baia Mare. Asa m-as apuca de un epilat din acela, definitiv cum ar veni.

    ReplyDelete
  10. Le-am calcat si eu pragul de cateva ori si sunt extrem de incantata de serviciile lor.

    ReplyDelete