Organizezi o petrecere de ziua copilului tau? Uite ce NU trebuie sa lipseasca!


Planificarea unei petreceri pentru copii poate fi o adevarata bataie de cap, intrucat acestia sunt mult mai greu de multumit, comparativ cu adultii. Desigur, ai putea apela la o firma care se ocupa cu organizarea de evenimente, pentru a scapa de stres, dar, in acest caz, nu te vei mai putea bucura de satisfactia ca ai reusit sa ii oferi micutului tau cea mai frumoasa petrecere aniversara.

Desi poate fi destul de dificil sa le oferi prichindeilor momente de neuitat, daca vei avea in vedere cateva lucruri esentiale pentru un astfel de eveniment, cu siguranta, nu vei da gres.

Iata de ce trebuie sa tii cont pentru a organiza o petrecere reusita de ziua copilului tau:


1. Tortul
Este evident ca tortul nu poate lipsi de la nicio petrecere aniversara, cu atat mai putin daca aceasta este dedicata unui copil. Cei mici iubesc dulciurile, dar acesta este cel mai asteptat desert, indiferent de tipul evenimentului la care participa. Pentru a-ti incanta micutul, poti comanda un tort ce combina cele mai fine gusturi dand click pe aceasta pagina si, fara indoiala, vei reusi sa organizezi o petrecere pe care nu o va uita niciodata. In plus, poti opta pentru un tort perzonalizat, haios si colorat, creat special pentru el.

2. Cadourile
Orice copil isi doreste sa primeasca un animal de companie ca si cadou pentru ziua lui. Tocmai din acest motiv, daca vrei ca petrecerea lui sa fie una plina de surprize, ar trebui sa ii daruiesti acestuia un catel sau poate o pisica. Ai grija doar ca inainte sa aduci animalutul printre copii, sa te asiguri ca acesta este curatat, deparazitat si vaccinat. In acest sens, da click AICI si informeaza-te cu privire la cele mai bune servicii veterinare oferite de CherryVet Center. Fara indoiala, nu doar prichindelul tau va fi incantat de cadoul primit, ci si toti invitatii lui.

3. Muzica
Muzica si distractia nu ar trebui sa lipseasca de la nicio petrecere, cu atat mai putin de la un eveniment pentru copii, carora le place la nebunie sa danseze si sa se zbantuie. Pentru ca cei mici prefera un anumit gen muzical, intreaba-ti juniorul ce melodii ar vrea sa asculte la petrecerea lui. Tine cont de gusturile lui si selecteaza cele mai antrenante piese, astfel incat toti cei prezenti sa se distreze pe cinste.

4. Bauturi si preparate culinare
Pentru ca de cele mai multe ori copiii nu stau la masa si nu degusta preparatele culinare asa cum o fac oamenii mari, ar trebui sa optezi pentru un bufet suedez. Chiar daca cei mici nu se vor inghesui sa consume mancarea, le poti starni interesul daca apelezi la mici trucuri pentru a aranja bufetul intr-un mod inedit. Asaza bauturile in sticle si pahare colorate, pregateste sandwich-uri in diverse forme si decoreaza un platou cu gustari, in functie de preferintele si regulile alimentare ale invitatilor.


5. Jocurile
Activitatile copiilor in cadrul unei petreceri sunt cele care fac diferenta intre o petrecere reusita si una esuata. Pentru juniori, buna dispozitie si distractia sunt, fara doar si poate, mai importante decat toate celelalte aspecte (tort, cadouri, muzica, preparate). Din acest motiv, ar trebui sa ai pregatite jocuri interactive si activitati captivante, cu care poti distra toti prichindeii invitati si, in special, pe sarbatorit.

Asadar, chiar daca poate parea extrem de complicat sa organizezi o petrecere pentru copilul tau, daca tii cont de aceste lucruri si iti lasi imaginatia sa zburde vei reusi, in mod cert, sa ii oferi celui mic o aniversare de neuitat.


9 comments

  1. Tortul si cadourile pe primul loc. Ai scris foarte bine. Iti pot confirma asta pentru ca e exact ceea ce mi-a spus si fiul meu referitor la organizarea zilei lui de nastere :))

    ReplyDelete
  2. As mai pune pe lista decoratiunile daca nu vin la pachet cu sala si cateva accesorii pentru jocuri tematice, gen sabii, coifuri, pistoale, costumatii. Acum sunt la moda animatorii, nu sunt absolut necesari, dar uneori merita.

    ReplyDelete
  3. Interesant articolul, le informez pe prietenele mele care au copii :)

    ReplyDelete
  4. Nici fotograful nu ar trebui sa lipseasca. El trebuie sa imortalizeze toate momentele unice.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adevarat. si acest lucru este important. :D

      Delete
  5. Foarte util articolul tau, cred ca nici fotograful nu ar trebui sa lipseasca. Eu m-am invatat minte, mereu o faceam pe fotograful si bineinteles eua para foarte rar in poze si atunci in ceata sau mai stiu eu cum :)))

    ReplyDelete
  6. Asta-i mod acum, cu party-urile pentru cei mici.
    Al meu are imediat 2 ani, dar îți dai seama ca ma pregătesc sufletește pentru când vor începe petrecerile :-)

    ReplyDelete
  7. Toate sunt foarte importante pentru o petrecere reusita. Ai punctat perfect

    ReplyDelete
  8. Ce torturi faine au! Si preturi decente!

    ReplyDelete