5 tipuri de pantofi care NU pot lipsi din garderoba niciunei femei



Este un lucru cunoscut acela ca pantofii reprezinta punctul sensibil al multora dintre reprezentantele sexului frumos. Pe langa faptul ca incaltamintea poate face diferenta intre o tinuta reusita si una esuata, aceasta piesa vestimentara este esentiala si in definirea stilului unei femei. De asemenea, sanatatea picioarelor depinde, in mare parte, de pantofii pe care o doamna alege sa ii poarte.


Mai mult decat atat, odata cu trecerea timpului, multe modele nu mai sunt in tendinte. Cu toate astea, exista anumiti pantofi care sunt nemuritori si tocmai de aceea, orice doamna ar trebui sa ii aiba in garderoba sa.


Iata ce modele de pantofi NU trebuie sa lipseasca din garderoba unei doamne:



1.Pantofii din piele cu toc
Ceea ce face ca acest tip de pantofi sa fie o piesa de rezistenta in garderoba unei dame este faptul ca pot accesoriza cu succes orice fel de tinuta, fie ea eleganta, office sau casual. Pe langa aspectul unic, pantofii din piele cu toc au si avantajul de a fi foarte comozi. Daca iti doresti sa fii posesoarea unei perechi de incaltaminte ideala pentru orice ocazie, vezi pe Modlet.ro care model ti se potriveste cel mai bine. Fara indoiala, picioarele tale iti vor multumi, pentru ca se vor simti mult mai conforatabil, la fiecare pas pe care il vei face.


2.Stiletto
Acesti pantofi reprezinta un element clasic, care poate transforma o tinuta office, de zi, intr-una de seara, in doar cateva secunde. Desi inainte pantofii stiletto erau purati doar la ocazii speciale, de cativa ani, femeile au inceput sa ii poarte in diferite combinatii, de la rochii si pantaloni de zi, pana la jeansi. Datorita versatilitatii lor, acesti pantofi reprezinta un accesoriu pe care orice doamna ar trebui sa il detina.


3.Pantofii sport
Chiar daca stilul tau vestimentar este unul elegant, acest lucru nu inseamna ca nu ar trebui sa iti achizitionezi si o pereche de pantofi sport. Acestia sunt comozi si practici si pot fi purtati cu eleganta, chiar si atunci cand mergi in parc. In cazul in care esti mica de inaltime si esti obisnuita sa porti tocuri, poti opta pentru o pereche de pantofi sport cu platforma ascunsa. In orice caz, fiecare femeie ar trebui sa aiba cel putin o pereche de astfel de pantofi.


4.Cizmele
Acest tip de incaltaminte va fi mereu la indemana, indiferent de tendinte. Pe langa faptul ca sunt foarte confortabile, cizmele te pot ajuta sa te simti relaxata, chiar si atunci cand ai de parcurs, pe jos, distante mari. Indiferent de modelul pe care il preferi, poti asorta cizmele atat cu fuste si rochii, cat si cu pantaloni. Pentru ca ofera un aer casual si practic, aceasta incaltaminte nu ar trebui sa lipseasca din dressing-ul tau.




5.Balerinii
Balerinii reprezinta unul dintre tipurile de pantofi care nu se vor demoda niciodata. Motivul pentru care ar trebui sa ii ai in sifonierul tau este acela ca iti asigura eleganta si confort, indiferent de outfitul pe care il porti. De asemenea, acesti pantofi sunt cei mai purtati din lume, deoarece pot fi introdusi in orice tinuta si, mai ales, pentru ca se potrivesc oricarui stil vestimentar.

Indiferent de felul in care te imbraci si de stilul pe care il adopti, aceste tipuri de pantofi sunt esentiale in garderoba ta, mai ales, daca esti o persoana versatila, careia ii plac schimbarile.


1 comments