Top 3 lucruri pe care TREBUIE sa le faci inainte de sosirea zapezii

Odata cu venirea ninsorilor, multe dintre activitatile pe care le desfasori zilnic vor deveni mai dificil de realizat. Pentru a reusi sa eviti situatiile neplacute, in care nu iti poti duce sarcinile la bun sfarsit, dar si pentru a te bucura de sarbatorile de iarna intr-un mediu cat mai confortabil si primitor, este necesar sa pui la punct anumite lucruri. Citeste, in cele ce urmeaza, care sunt acestea si cum te pot ajuta sa te simti in largul tau, chiar si in aceasta perioada.




Iata care sunt cele 3 lucruri pe care trebuie sa le faci inainte de venirea ninsorilor:


1.Asigura-ti confortul in propriul camin
Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le faci inainte de sosirea zapezii este acela de a lua toate masurile care iti vor garanta un confort sporit in propriul camin, pe toata durata sezonului rece. Astfel, ar trebui sa incepi cu inlocuirea podelelor uzate cu altele noi, care sa fie rezistente la umezeala si care sa fie capabile sa izoleze termic. In acest sens, la Valprestparchet.ro gasesti parchet triplu stratificat, care nu doar ca iti va asigura toate conditiile de confort si siguranta necesare intr-o locuinta in perioada iernii, dar vor oferi o ambianta calda si primitoare caminului tau. Asadar, ai grija sa pui in practica acest lucru si, fara doar si poate, vei reusi sa iti desfasori cu usurinta toate activitatile si, implicit, sa faci fata cu brio temperaturilor scazute, dar si zapezii.

2.Echipeaza-ti masina pentru iarna
Multi soferi sunt de parere ca un set de anvelope pentru iarna nu este neaparat necesar, insa, pe langa faptul ca echiparea intr-un mod corespunzator iti va proteja masina de o multime de defectiuni, in acest mod, vei spori siguranta ta si a pasagerilor. Mai mult decat atat, daca vei lua masurile de precautie necesare, vei putea evita situatiile neplacute in care automobilul ramane inzapezit sau derapeaza. Astfel, acceseaza site-ul https://anvelope-oferte.ro/anvelope-iarna si comanda-ti anvelopele de iarna potrivite pentru modelul masinii pe care o conduci. In mod cert, daca vei face acest lucru inainte de venirea zapezilor, vei reusi sa iti duci la bun sfarsit toate sarcinile zilnice, fara sa te confrunti cu situatii neplacute.


3.Fa-ti provizii de hrana si apa
Nu putine au fost cazurile in care, din cauza cantitatii uriase de zapada, oamenii au ramas blocati in propriile gospodarii. Acest lucru se intampla, mai ales, in zonele rurale sau zonele de munte, unde ninsorile sunt mult mai severe, comparativ cu cele din orase. Din aceste motive, ar trebui sa iti faci provizii de hrana si apa, astfel incat sa fii pregatit si in cazul unui astfel de scenariu. Mai mult ca sigur, daca vei face aceste lucruri inainte se venirea ninsorii, vei reusi sa depasesti orice situatie nefavorabila si, totodata, sa treci cu bine de sezonul geros.


Acestea fiind spuse, pentru a putea sa iti desfasori toate activitatile fara sa intampini dificultati, chiar si dupa venirea zapezii, asigura-te ca faci toate aceste lucruri din timp.




13 comments

  1. Multumim pentru sfaturi, chiar astazi se duce sotul meu sa puna cauciucurile de iarna :)

    ReplyDelete
  2. As mai adauga niste lopeti adevarate si sare grunjoasa! Darsi un vin fiert!

    ReplyDelete
  3. Si noi trebuie sa ne punem la masina cauciucurile de iarna. Acus,acus vine ninsoarea.

    ReplyDelete
  4. Eu am schimbat amvelopele de luna trecuta pt ca ma asteptam ca in decembrie sa fie mare aglomeratie la service si am scapat de o grija.

    ReplyDelete
  5. Mai ales punctu 3, eu cand aud de zapada, imi vine sa ma baricadez in casa 😂😂😂

    ReplyDelete
  6. De toate aceste lucruri se ocupa sotul.

    ReplyDelete
  7. Chiar daca pe la noi inca nu a nins, in primul rand am avut grija de masina. Am schimbat cauciucurile de la inceputul lui noiembrie. E mai bine sa fii prevazator.

    ReplyDelete
  8. Foarte utile aceste sfaturi, mărturisesc ca uit mereu sa cumpăr apa.

    ReplyDelete
  9. anvelopele sunt necesare, le-am pus de luna trecuta !

    ReplyDelete
  10. Cand am citit titlul articolului fix la cauciucuri de iarna m-am gandit si eu. La ultimul sfat nu ma asteptam, dar e interesanta abordarea ta.

    ReplyDelete
  11. Pentru mine, cel mai important lucru sunt cauciucurile. Maine se duce sotul sa le schimbe. Eu asa las totul pe ultima suta de metri. Sper sa nu-si piarda toata ziua. Rezerve de hrana si mancare nu-mi fac. N-am patit-o niciodata as agrav

    ReplyDelete
  12. Gata, am pus la punct toate detaliile legate de cele trei puncte, acum ma pun pe petrecut.

    ReplyDelete
  13. Foarte utile sfaturile. Sunt demne de urmat

    ReplyDelete