Shopping online | Fusta octopus si geanta de zi

Va spuneam acum ceva timp ca sunt in cautarea unei noi genti. Pentru ca sunt comoda, am decis sa imi pun increderea in unul din siteurile chinezesti, Dresslily. Cu siguranta am observat ca este o gama larga de produse, la preturi imbatabile.

In ceea ce priveste gentile, nu pot spune ca sunt o impatimita. Imi schimb geanta doar atunci cand e necesar si la ocazii. Geanta mea de zi cu zi, vreau sa fie practica, incapatoare si cu multe buzunare, sa pot organiza toate lucrurile.



  Rezultatul cautarilor mele a fost acest set, mi-a placut materialul, care pare a fi o imitatie de piele ceva mai calitativa, accesoriile mi s-au parut foarte utile, iar faptul ca are bareta lunga, bonus pentru mine.


SHOP HERE: HANDBAG SET

   Setul contine: 1 geanta, 1 portfard/geanta mica, 1 "portofel" cu fermoar, 1 portofel pentru carduri/carti de vizita su 1 bareta lunga ajustabila .
   Produsul este exact ca in poza, elementele din metal sunt ok, nu par ieftine, iar fermoarele functioneaza foarte bine. Materialul este pe placul meu, o imitatie mai calitativa.
   Ceea ce nu mi-a placut este faptul ca nu este compartimentata in interior, insa eu am am folosit accesoriile pentru a organiza lucrurile in interiorul gentii, si mi-ar fi placut sa aiba baretele un pic mai groase.
   O port de cateva zile si chiar functioneaza sistemul de organizare. Pentru ca nu mai am buzunare, ma obliga sa nu tin lucruri in plus, ci doar ce am nevoie.

   Pe langa setul acesta, am comandat si o fusta. Fustele sunt la ordinea zilei la mine, in aceasta perioada imi place sa le port cu dresuri groase negre. Am ales-o pe aceasta datorita imprimeului, mi s-a parut destul de serioasa, insa are o mica doza de nebunie.

Fotografie site


Fotografii reale





 

SHOP HERE: SKIRT

   Fusta este super, imi place mult materialul, elastic si confortabil. Mi se pare ca are o nuanta diferita, nu e negru intens cum m-as fi asteptat. Deoarece materialul este elastic, e indicat ca pe dedesub sa porti haine care au cusaturi invizibile si nu ca in cazul meu un corset. :)) De asemenea, si lenjeria trebuie sa fie una finuta, deoarece se observa liniile, dar per total e o achizitie foarte buna, e fix genul de fuste pe placul meu. 

   Botinele, sunt preferatele mele, au o tenta punk rock, sireturi si toc gros. Le-am achizitionat dintr-un stand din complexul Egros si au costat 150 ron, imitatie din piele.



   

   Per total, sunt multumita de achizitii, deja am alte comenzi pe drum, unele mai frumoase decat altele. 💓


Avand in vedere pretul, cum vi se par produsele? Geanta se potriveste stilului vostru?



   

14 comments

  1. Woow! Botinele m-au cucerit!
    Fusta e misto rau, iti vine foarte fain!! Iar setul se vede ca e calitativ, mi-am luat si eu un set asemanator si am fost uimita de calitate, la ce pret mic a avut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici eu nu ma asteptam sa fie atat de bun materialul. Chiar e o achizitie ok, as fi preferat sa fie mai mare. :D

      Delete
  2. Ce frumoase sunt toate! Sa le porti cu placere!

    ReplyDelete
  3. Sunt fan shopping on-line, frumoase alegeri :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc. Si eu sunt fana a shoppingului online, e mult mai comod.

      Delete
  4. Si pisi face shopping? Super alegeri, mai ales fusta cu tentacule :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Face si el! :)) In principiu ar vrea un laptop al lui, sa doarma pe el! :))

      Delete
  5. Foarte frumoase sunt toate! Fusta imi place cel mai mult!

    ReplyDelete
  6. Ce frumoase sunt produsele pe care le-ai cumparat. Sa le porti cu drag.

    ReplyDelete
  7. Intre fusta octopus si geanta aleg motanul ala blond :))) pus in geanta, evident!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Era mai roscat, si a mai pierdut din culoare de cand ne am mutat la casa si se bucura de razele de soare. :D

      Delete
  8. Geanta e chiar pe stilul meu și botinele sunt foarte frumoase. Am sa te intreb de la care stand din Egros sa trag si eu o fuga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uff. Ti as spune cu mare drag, insa nu prea stiu. E un stand doar cu pantofi, undeva pe la mijloc, cred ca C sau D. Cred ca e greu sa il ratezi, au multe modele la moda. :D

      Delete