Toamna se numara incaltamintea


       Stiu ca sunt persoane care urasc trecerea de la un anotimp la altul, insa mie imi plac schimbarile de sezon, caci atunci se numara incaltamintea.
   Fie toamna, fie primavara, inainte ca anotimpul sa-si intre in drepturi, trebuie sa facem "recensamantul" garderobei si apoi sa trecem la capitolul incaltaminte. Tot atunci decizi ce ramane si ce necesita inlocuit.
      Deoarece imi doresc sa te ajut in procesul de curatenie, ti-am pregatit 4 sfaturi care cred ca te vor tine pe calea cea buna. Ele sunt testate si ti le impartasesc cu drag.


1. Elimina stresul cumparaturilor

     Daca esti o persoana careia nu ii place foarte mult sa mearga la cumparaturi, iti recomand sa incerci magazinele online. Eu cumpar din magazine online de ani buni si nu am fost niciodata dezamagita. Trebuie sa analizezi foarte bine detaliile produsului, pozele si daca stii sigur ce marime porti, shoppingul ar trebui sa devina o placere.
      In acest fel, aloci cumparaturilor oricat timp vrei si cel mai important, cand vrei. Nu vei fi stresat de nicio vanzatoare si nici nu va trebui sa te grabesti ca se apropie sfarsitul programului.

2. In with the new, out with the old

      Stiu ca noi, oamenii, ne atasam foarte mult de lucruri si, daca le avem in colectie de ceva timp, ne este tot mai greu sa ne despartim de ele. Asadar ar trebui sa tii cont de 2 criterii: le-ai purtat in ultimele 12 luni? Daca raspunsul la aceasta intrebare este da, atunci si-a castigat un loc in colectia ta, insa daca raspunsul este nu, cred ca stii ce trebuie sa faci.


3. Identifica ce fel de incaltaminte porti mai des

Botine rosii cu toc din velur Anne       Eu port 5 zile din 7 incaltaminte cu toc, asadar la fiecare schimbare de sezon imi achizitionez produse noi din aceasta categorie, plus altele care sunt pentru zilele de week-end. Toamna aceasta am cautat in special botine, caci acestea se potrivesc cel mai bine tinutelor mele de zi cu zi. Le port atat toamna, cat si iarna, cu mentiunea ca cele pentru anotimpul rece sunt captusite cu blanita.
Imi plac in mod special cele cu plaforma si cu toc gros, deoarece am observat ca sunt cele mai confortabile si, din acest motiv, le port mai des, indiferent de ocazie.
Anul acesta imi doresc o pereche visinii sau rosii, pentru a adauga un plus de culoare tinutelor de zi cu zi.




Botine cu toc Gros Marta
Botine cu toc office Andrada red


Ghete stil ugg cu blana detasabila Tina
      Pentru week-end sau pentru plimbarile de seara, optez pentru niste ghete,calduroase, cu talpa joasa. Favoritele mele sunt cele stil UGG, ele sunt special create pentru zilele in care vrei sa fii mai degraba comoda, decat eleganta.

     Aceasta pereche, alba, mi se pare perfecta deoarece are blanita care adauga un aer jucaus, insa este detasabila, ceea ce le face perfecte pentru tinutele care sunt deja incarcate.
Un alt model care imi place este cel cu maro, in care blanita se afla in partea de sus, are extra cusaturi si talpa mai groasa. Mi se pare ca acesta urmareste mai îndeaproape modelul original, iar nuanta aceasta cafenie, imi place foarte mult.
Ghete stil Ugg Gilda coffee
   
 
      Un stil vestimentar pe care imi place sa il adopt este cel punk-rock, iar pentru acele seri pe care le vom petrece in taverna, mi-ar placea sa achizitionez niste ghetute care se potrivesc, dar care pot fi totusi purtate si in alte ocazii ale zilei. Am gasit o pereche de ghete din piele naturala care cred ca ar fi perfecte. Siretul, tocul mic si gros, inaltimea ghetelor, respectiv culoarea neagra, le fac un must-have al sezonului rece.



Ghete din piele naturala italiana Dunya
       Cizmele, in special cele peste genunchi, sunt prima alegere atunci cand imi doresc sa fiu eleganta. Mi se par o piesa statement, sa nu mai spun ca acum sunt extrem de intalnite, caci sunt din nou la moda. Imi plac in special cele negre, de catifea si imi place sa le asortez unei fuste negre din piele, de tipul skater. Alte culori care mi se par fascinante la acest tip de incaltaminte este visiniul si albastru regal. 
4. Inainte de toate, confortabili

     Industria aceasta a avansat atat de mult, incat acum gasesti incaltaminte cu toc care sa fie confortabila. Important este sa iti stii limitele, sa stii ce inaltime al tocului este cea mai ok pentru tine si sa stii ce model ti se potiveste tipului tau de picior. De exemplu: eu ma feresc de pantofii stiletto, nu imi sunt si nu imi vor fi niciodata confortabili, asta din cauza ca am talpa piciorului osoasa, ingusta si port 39, dar nu imi fac griji, sunt atatea modele din care pot alege.

       Acum ca stii dupa ce criterii sa te ghidezi la curatenia de primavara/toamna, nu-ti ramane decat sa iti iei indemnul si sa speri ca vei avea taria sa urmezi pasii îndeaproape.
       Mult succes!



0 comments