Toamna 2017: 5 trucuri vestimentare care te vor ajuta sa pari mai slaba


    In general, in timpul sezonului ploios, femeile trebuie sa acorde o atentie sporita pieselor vestimentare pe care le poarta, intrucat acestea sunt destul de groase si, combinate nepotrivit, pot crea impresia unor volume excesive, atunci cand nu este cazul. Pentru a reusi sa eviti o astfel de situatie, in care hainele creeaza o iluzie falsa despre proportiile corpului tau, descopera in acest articol cateva trucuri vestimentare care te vor ajuta sa pari mai slaba.



Iata 5 trucuri vestimentare la care sa apelezi daca vrei sa pari mai supla:


1.Culorile
    Cel mai bun truc pe care il poti pune in practica pentru ca aspectul tau fizic sa fie cel dorit, este acela de a apela la culori. Mai exact, ar trebui sa folosesti culori deschise, indraznete si stralucitoare pentru a-ti accentua calitatile (bustul, talia etc) si sa apelezi la nuantele inchise, precum negru si maro, pentru a-ti ascunde defectele. Mai mult decat atat, desi culorile inchise te pot arata mai slaba, nu este indicat sa porti o singura astfel de nuanta, din cap pana in picioare. De asemenea, negrul te subtiaza, insa doar daca masura si croiul hainelor sunt potrivit alese pentru tine. Asadar, ai grija ca atunci cand iti alcatuiesti o tinuta, sa tii cont de aceste lucruri, daca vrei sa reusesti ceea ce ti-ai propus.

2.Pantofii
    Daca iti doresti ca silueta ta sa arate mai subtire si sa iti pui calitatile in valoare, atunci incearca sa nu renunti la tocuri. De asemenea, pentru a reusi sa creezi iluzia de alungire, opteaza pentru o pereche de pantofi cu platforma, care nu doar ca vor avea efectul dorit, dar iti vor usura  munca in ceea ce priveste styling-ul, intrucat acest tip de incaltaminte poate fi asortata, cu usurinta, la orice tip de outfit. In acest sens, poti comanda de pe https://www.oteros.ro/pantofi-cu-platforma/ perechea favorita. In plus, daca iti doresti sa detii ultimele modele de pantofi pentru acest sezon, trebuie sa stii ca vei gasi si pantofi noi in colectia Oteros, care sigur vor face diferenta intre o tinuta banala si una senzationala. Asadar, daca iti doresti sa arati mai supla decat de obicei, asigura-te ca alegi perechea de pantofi potrivita.

3.Decolteul
    Un alt truc pe care il poti incerca in acest demers, este acela de a purta camasi, pulovere si cardigane cu decolteul in V.  Aceasta metoda va avea succes, garantat, intrucat acest tip de decolteu, pe langa faptul ca alungeste silueta, mascheaza imperfectiunile atragand atentia asupra bustului. Desi poate parea ciudat, poti purta acest tip de bluze indiferent daca ai bustul generos sau daca ai sanii mici. De altfel, ai grija sa eviti decolteurile tip barca, intrucat acestea te pot face sa pari mai plinuta decat esti in realitate, in special atunci cand este vorba despre materiale groase.

4.Talia
    Nu mai este niciun secret faptul ca o modalitate eficienta prin care iti poti subtia silueta este aceea de a-ti accentua talia. Tine cont de faptul ca un cordon sau o simpla curea purtate in talie iti pot schimba intreaga forma a corpului si apeleaza la acest truc cu incredere. De asemenea, incearca sa integrezi in tinutele tale trench-uri cu cordon si paltoane cu un croi tip clepsidra. Fara indoiala, daca vei tine cont de acest lucru, vei reusi sa iti subtiezi silueta, indiferent de cat de generoase si voluptoase sunt formele tale.

5.Imprimeurile
    Cei mai multi fashion editori si stilisti recomanda femeilor plinute imprimeurile marunte sau pe cele in dungi. In ceea ce priveste imprimeurile florale si animal print-ul, le poti purta cu incredere, atata vreme cat acestea sunt de mici dimensiuni si nu creeaza iluzia unui corp turtit. Referitor la dungi, cel mai bine ar fi sa optezi fie pentru dungile verticale, fie pentru cele oblice, intrucat creeaza un efect de alungire. In plus, incearca sa eviti dungile prea late sau colorate si sa optezi, in schimb, pentru cele clasice, in alb si negru. In mod cert, daca vei tine cont de aceste lucruri vei reusi sa pari mult mai slaba si sa iti evidentiezi toate calitatile fizice.


Iata, asadar, care sunt cele cinci trucuri vestimentare de care trebuie sa tii cont, daca iti doresti ca silueta ta sa fie pusa in valoare, chiar si in timpul sezonului ploios.


0 comments