Diferita, zi de zi, cu Uniwigs

Cum ar fi ca in fiecare zi sa fii diferita?
Astazi vrei sa fii increzatoare, sarmanta, asa ca vei alege sa iti vopsesti parul, rosu ca focul. Maine, e o zi importanta din viata ta, asa ca vrei sa fii delicata si alegi o nuanta de blond care iti imblanzeste pana si privirea. Ieri, ai vrut sa fii jucausa, copilaroasa, asa ca ai ales sa iti lasi parul mov. Ei bine, daca ne-am vopsi parul cu fiecare dorinta pe care o avem, cel mai probabil ca in cateva luni, nu va mai ramane ceva de vopsit.

Ce facem in cazul acesta? Apelam la peruci si extensii! 💖 Am vazut ca tot mai multe fete adopta acest stil, pozele de retelele de socializare sunt invadate de poze cu fete cu parul in culori nebune, insa secretul lor este ca nu de fiecare data parul este natural.

Acum foarte mult timp, de pe vremea cand eram in liceu, am achizitionat din primii mei bani munciti, un set de extensii. Erau clip on si erau foarte lungi. La vremea aceea, eram foarte incantata, mai ales ca se potriveau perfect cu nuanta parului meu. Le purtam in special cu parul prins sau impletit, insa imi placea sa il las si desfacut, pe spate. Abia acum realizez, incercand si alte produse, ca nu erau cele mai calitative, desi pretul lor fusese unul colosal.
Sincera sa fiu, mi se pare ca sunt mai ieftine acum, iar multitudinea de siteuri care comercializeaza astfel de produse, chiar ne usureaza cautarile, trebuie doar sa le gasim pe acelea potrivite.

In cautarile mele, am gasit acest site, Uniwigs. Sectiunea mea preferata este "trendy wigs", in care gasiti peruci demne de pozele de pe Instagram. Haide sa va arat cateva din preferatele mele.


 


Dupa cum puteti observa, am ales peruci cu parul de lungime medie, deoarece de cand m-am tuns, ma simt foarte confortabil cu parul mai scurt. Acestea ar fi culorile pe care as indrazni sa le port, fireste ca puteti gasi si altele mult mai naturale, insa merg pe principiul "Go big, or go home". Asadar, roz, albastru si 2 nuante pe gri pe care nu le-as putea obtine prea usor prin vopsire.

Aproape am omis o peruca, doar pentru simplul fapt ca in pozele cu manechinul arata oribil, insa am vazut poze de la clienti si se aseamana mai mult cu imaginea din stanga. Imi place acest stil, cu bucle lejere, cu par voluminos, iar nuanta de piersica, este minunata. 💗


Care este avantajul perucilor ?

🔺 puteti schimba in cateva minute culoarea parului, fara ca parul vostru natural sa fie afectat;

🔺 daca alegeti o peruca "front lace", rezultatul va fi unul mult mai natural;

🔺 veti putea adapta culoarea parului in functie de eveniment sau de starea emotionala;

🔺 veti putea acorda parului vostru natural o pauza de la toate tratamentele termice la care este supus;

🔺 ne schimbam machiajul zilnic, asa ca de ce nu si parul?

Daca nu sunteti adeptele perucilor si doriti ceva mai natural, puteti incerca extensiile. Acestea au menirea de a creea volum, de a adauga un strop de culoare sau lungime parului si, cu ajutorul lor, puteti creea lookuri diferite, care in mod normal ar necesita un volum mai mare de par.
Cele care mi s-ar potrivi mie si pe care le consider o achizitie ok sunt urmatoarele:


De asemenea, foarte utile sunt si extensiile tip breton sau coada. Acestea sunt utile atunci cand vrei sa-ti faci o coafura speciala, insa nu iti doresti sa te tunzi sau iti este imposibil sa iti creasca parul peste noapte. 




Am achizitionat recent doua astfel de cozi si le voi prezenta intr-un articol viitor. Mi-au fost foarte utile, si in viata de zi cu zi, dar mai ales cand am fost invitata la o nunta. 


Voi aveti astfel de extensii, peruci? Daca nu, v-ar tenta sa achizitionati?



0 comments