Recomandare | Trial & Error

   Sunt multe lucruri pe lumea asta pe care le iubesc, insa trebuie sa recunosc ca printre preferatele mele se numara serialele tv, dar probabil stiti deja asta. Lista cu serialele pe care le-am vazut se aseamana unui site pe care poti viziona filme si poti vedea cu ochii tai chiar aici.

   Deoarece sunt atat de familiarizata (dar mai ales pasionata) de acest subiect, m-am gandit sa va prezint, din cand in cand, cate unul din serialele care mi-au placut.

  

    Serialul Trial & Error este presarat cu momente de comedie si mister, a aparut in 2017, are momentan doar 13 episoade si fiecare episod are 25 de minute. Mi-a placut atat de mult incat l-am vazut intr-o singura seara/noapte, atunci cand mi-am "aranjat" lucrurile in debara. Am fost atat de incantata, chiar si dupa ce l-am terminat, incat l-am batut la cap pe sotul meu sa se uite si el, doar-doar sa-l mai vad odata.
    O sa incerc sa nu fac prea mult spoiler deoarece ar fi pacat sa stric suprizele, insa o va povestesc cat sa va starneasca curiozitatea.
    Actiunea se invarte in jurul unui avocat junior, care a venit special de la New York pentru a apara un profesor care a fost acuzat de uciderea cu brutalitate a sotiei lui, Margaret. Desi acesta incearca din rasputeri sa dovedeasca nevinovatia clientului lui, este pus in dificultate de fiecare data cand apar noi dovezi incriminatorii. De asemenea, echipa lui este formata dintr-un fost politist si o asistenta care sufera de nenumarate boli rare. 
     Ceea ce mi-a placut la acest serial a fost faptul ca, desi era comedie, nu au neglijat deloc misterul, chiar pot spune ca la fiecare episod imi schimbam parerea despre cine a fost cel care a ucis-o pe sotia profesorului.


     
     Recomand cu caldura acest serial tuturor celor care doresc sa-si descreteasca fruntile dupa o zi lunga la munca.


0 comments