4 lucruri care NU trebuie sa lipseasca din casa unei femei

Casa in care locuiesti ar trebui sa reprezinte oaza ta de liniste si de confort, unde sa iti poti reincarca bateriile dupa o zi solicitanta. De asemenea, caminul este locul in care treci prin toate emotiile si starile, fie ele pozitive sau negative. Tocmai din aceste motive, spatiul de care dispui trebuie sa te faca sa te simti in siguranta, linistita si, mai ales, sa iti ofere comoditate.


Fie ca planuiesti sa te muti intr-o casa noua, fie ca vrei sa faci cateva schimbari in viata si in casa ta, ar tebui sa stii ce lucruri sunt indispensabile in caminul unei doamne.


Iata care sunt cele 4 lucruri pe care orice femeie ar trebui sa le aiba in casa ei:



1. Un pat confortabil
Este bine stiut faptul ca pentru reprezentantele sexului frumos, somnul si odihna joaca un rol esential. De aceea, este foarte important ca in casele acestora sa se regaseasca un pat confortabil. Pentru a beneficia de un loc in care sa iti faci siesta, iti trebuie, in primul rand, o saltea de calitate. De asemenea, un alt lucru de care vei avea nevoie este o lenjerie din materiale fine, care sa te ajute sa te odihnesti chiar si in cele mai tulburatoare nopti. In plus, fiindca orice femeie isi doreste sa fie unica, poti gasi materiale textile la metraj pentru lenjerii pe Freeteks.ro, cu ajutorul carora iti poti crea asternuturile ideale pentru necesitatile tale. In mod cert, te vei simti mult mai puternica, daca vei avea parte de un dormitor plin de energii pozitive.



2. Produse cosmetice
Fara indoiala, toate femeile folosesc produse cosmetice, de la masti si sampoane pentru par, pana la creme si farduri pentru fata. Mai mult decat atat, fardurile, rujurile si cremele nu doar ca iti sunt de folos, dar si ofera casei tale o atingere feminina. De aceea, ar trebui sa optezi pentru cosmetice bio, care sa iti rasfete pielea, parul, dar si simtul vizual. Daca vrei sa iti achizitionezi astfel de produse, la Bottega VERDE gasesti corector pentru cearcane, dar si multe alte accesorii pentru make-up. Vei observa ca decorul casei tale va fi mult mai personal, imediat ce vei intra in posesia acestora.


3. Dulceturi si siropuri
In cazul in care nu esti o bucatareasa desavarsita, iti poti achizitiona dulceturi si siropuri cu diverse arome. Acestea iti vor fi de mare ajutor atunci cand vei avea musafiri, pentru ca, pe langa faptul ca vei avea cu ce sa ii servesti, ii vei face sa simta ca in acea casa locuieste o femeie sofisticata. Poti gasi gemuri gustoase si siropuri naturale la BacaniaRod, de unde le poti alege pe cele care iti incanta cel mai mult papilele gustative. Cu aceste produse, vei reusi sa ii impresionezi pe toti cei care iti trec pragul.


4. Oglinzi
Oglinzile, dar si dulapul pentru haine sunt indispensabile in casa oricarei femei. O garderoba vasta cere si un dulap incapator, iar un dressing generos are nevoie, inevitabil, de o oglinda pe masura. De altfel, nu trebuie sa iti lipseasca nici oglinda pentru baie cu lupa si nici oglinda mobila, pentru machiaj. Pana la urma, pentru a arata impecabil, ai nevoie de cat mai multe oglinzi.



Bineinteles, fiecare om are propriile nevoi, iar de acest aspect trebuie sa tii neaparat cont atunci cand iti amenajezi casa. Asa cum am stabilit deja, cel mai important lucru este sa te simti cat mai placut atunci cand ajungi acasa.

12 comments

  1. Oglinzi am si eu in fiecare camera, mi s-au parut de nelipsit. Iar patul meu...este cel mai confortabil din lume. La dulceturi nu ma prea pricep,traiasca mama inca multi ani inainte :)

    ReplyDelete
  2. patul super confortabil, da! si multe alte lucruri consideram noi de ne-lipsit :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne place sa ne inconjuram de multe lucruri, nu as fi eu fara toate aceste lucrusoare.

      Delete
  3. Îmi place că ai început că patul și eu îl consider foarte important. Dacă nu te odihnesti corespunzător se tot toate de râpă.

    ReplyDelete
  4. Bifate toate in afara de siropuri care se gasesc la noi in casa mai rar pentru ca nu prea beau ceva dulce.

    ReplyDelete
  5. Eu incerc sa renunt la punctul 3, sunt bune rau, dar la silueta mea nu-mi permit sa am provizii in casa ca le-as da gata imediat :D

    ReplyDelete
  6. He he he... chiar ca nu-mi lipseste nimic din ce ai spus tu :)

    ReplyDelete
  7. Un pat bun, cu o saltea si mai buna!

    ReplyDelete
  8. Ai punctat foarte bine. Imi plac propunerile tale si chiar sunt absolut necesare

    ReplyDelete
  9. La partea cu patul, subscriu in totalitate, confortul e pe primul loc pentru mine.

    ReplyDelete