4 idei de cadouri pentru o petrecere Baby Shower



     In unele tari, o astfel de petrecere are scopul de a sarbatori venirea pe lume a unui copil, motiv pentru care cadourile ii sunt dedicate bebelusului. In alte parti ale lumii, acest eveniment are rolul de a celebra transformarea femeii in mama, asa ca cele mai multe dintre daruri ii sunt destinate ei. Oricum ti-ai dori sa privesti lucrurile, in cazul in care participi la o astfel de petrecere, un lucru este cert: trebuie sa faci un cadou.

    Cauti cadoul perfect pentru o petrecere Baby Shower? Vrei sa daruiesti ceva util, dar inedit? Iata o lista cu cateva sugestii, care te poate inspira sa alegi cel mai potrivit dar pentru o astfel de ocazie.




Iata 4 cadouri pe care le poti oferi la o petrecere Baby Shower:


1.Carucior

   Daca vrei sa optezi pentru un cadou clasic, cu care, in mod garantat, nu vei da gres, atunci alege un carucior multifunctional. Cu o astfel de alegere vei reusi sa faci un cadou atat pentru copil, cat si pentru mama, intrucat ea este cea care il va manevra in majoritatea timpului. In acest sens, poti comanda un carucior de pe babyneeds.ro, unde poti alege dintre numeroase modele si tipuri de carucioare. Fara doar si poate, daca pui in practica aceasta idee, vei avea parte de reactii pozitive din partea viitorilor parinti.

2.Materiale pentru lenjeriile de pat

     Un lucru inedit pe care il poti darui la un astfel de eveniment este materialul pentru confectionarea lenjeriilor de pat. Motivul pentru care ar trebui sa faci acest cadou la o petrecere Baby Shower este acela ca viitoarea mamica se va putea bucura de un pat confortabil, in care sa se odihneasca dupa noptile nedormite specifice perioadei postnatale. In plus, aceasta poate folosi metrajul si pentru a decora patutul celui mic, care va beneficia, la randul lui, de un somn linistit si profund. Pentru a intra in posesia acestui cadou, da click aici si alege cel mai frumos material pentru sarbatoriti. In mod cert, atat parintii cat si noul membru al familiei se vor bucura multa vreme de acest cadou.


3.Album pentru fotografii

    Albumul pentru fotografii este un cadou potrivit in acest context, fiindca astfel le poti acorda parintilor ocazia de a colectiona poze si amintiri cu cel mic, inca din primele zile de viata ale acestuia. Bineinteles, daca iti doresti sa oferi un lucru iesit din comun, ar trebui sa optezi pentru un album foto special. De exemplu, alege un model care poate fi personalizat cu dedicatii si diverse informatii, cum ar fi data la care a fost facuta fotografia sau varsta bebelusului in acel moment.


4.Cos cu haine

    Acesta este un cadou excelent, mai ales, daca in cos adaugi haine de diferite marimi. Atunci cand sunt mici, copiii se murdaresc frecvent, asa ca darul tau poate fi un ajutor pentru parinti, dar si pentru bebelus. In plus, daca vei cumpara un astfel de cadou, vei reusi sa ii scutesti pe acestia de o parte dintre cheltuielile din viitor.





     Oricare ar fi cadoul pe care vei alege sa il oferi la o astfel de petrecere, cel mai important lucru este sa tii cont de nevoile copilului si ale parintilor si, bineinteles, sa il daruiesti cu drag.


0 comments