Review | DOVE si 5 reguli de ingrijire a pielii mainilor

      Se spune ca o femeie frumoasa se recunoaste dupa maini si tot ele, sunt cartea de vizita a acesteia. Din pacate, mainile femeii moderne sunt din ce in ce mai expuse radicalilor liberi si substantelor chimice din detergenti.


       Desi sunt cativa pasi de ingrijire pe care ii mai omit🙈, ingrijirea mainilor nu este unul dintre ele. Avand pielea sensibila, este foarte usor ca mainile mele sa arate deshidratate, aspre si, de cele mai multe ori nesanatoase din pricina bubitelor care apar in urma folosirii anumitor detergenti. Nu stiu cum sunteti voi, insa eu curat casa in proportie de 90 % fara manusi, iar asta se reflecta pe pielea mainilor mele. In consecinta, am incercat n remedii si zeci de produse, iar astazi vreau sa va scriu despre cele mai bune si 5 reguli de aur pentru ingrijirea corecta a pielii mainilor.
   
5 reguli de baza pentru ingrijirea pielii mainilor 👐


🔸 alegeti produse de ingrijire intens hidratante, in special cele pe care le folositi mai des, cum ar fi sapunul. crema de maini pentru utilizare zilnica, ba chiar si detergentul de vase;
🔸 faceti (acasa sau la salon) un tratament cu parafina (urmeaza un articol pe aceasta tema 💓)
🔸 seara, inainte de culcare, aplicati un ulei sau o crema foarte hidratanta, mie imi place sa aplic ulei de cocos, iar apoi puneti-va niste manusi din bumbac pentru a pastra hidratarea pe tot parcursul noptii;
🔸 exfolierea este foarte importanta si este indicata de cateva ori pe saptamana;
🔸 pentru a combate imbatranirea prematura a pielii mainilor, e indicat sa folositi crema cu factor de protectie solara 🌞

   Acum ca stiti care sunt regulile de baza, as dori sa va fac o recomandare pentru sapunul lichid. Cu siguranta ati auzit de el, nu este nicio noutate, insa daca mai aveati nevoie de o confirmare ca isi merita banutii, ei bine .... iat-o ca vine! Hi-hi!


DOVE, se afla pe lista mea de cumparaturi inca de cand ma stiu. Este una din marcile pe care o indragesc inca din copilarie si ma bucur sa vad ca evolueaza si ca isi adapteaza produsele nevoilor noastre.



  Deoarece sunt familiarizata cu mirosul produselor clasice Dove, l-am ales pe cel cu unt de shea si miros de vanilie.
  Caracteristici sapun-crema lichid DOVE:

〰 are un miros delicat, placut, care persista destul de mult timp;
〰 face spuma imediat si nu necesita o cantitate mare de sapun, deci este foarte spornic;
〰 recipientul dozeaza foarte bine produsul;
〰 chiar daca iti place sa folosesti mai mult sapun, nu trebuie sa te ingrijorezi ca va fi greu sa il indepartezi deoarece, de indata ce ia contact cu apa, acesta dispare;
〰 lichidul, cat si spuma obtinuta, sunt catifelate;
〰 deoarece are o formula blanda, poate fi folosit cu incredere ori de cate ori simtiti nevoia;
〰 dupa folosire, mainile raman parfumate si hidratate

De asemenea, nu lipseste ingredientul caracteristic, si anume crema hidratanta, mai exact 1/4 crema hidratanta. 😍


Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Sodium chloride, Cocamidopropyl Betaine, Acrylates Copolymer, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Citric acid, Isopropyl Palmitate, Parfum, Sodium benzoate, Sodium Lauryl Sulfate, Styrene/Acrylates Copolymer, Benzyl alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 17200, CI 19140


   4 arome diferite:

  Presimt ca printre voi se numara persoane care nu indragesc mirosurile acestea dulci, asadar va informez ca produsul se gaseste si cu alte 3 arome: 

🌸 Fine Silk cu parfum de orhidee;
🌸 Go Fresh - Fresh touch cu parfum de castravete si ceai verde;
🌸 Original cu parfumul binecunoscut

   
   In concluzie, ma bucur ca am redescoperit sapunul de la DOVE, voi continua sa il folosesc deoarece nu pot ignora beneficiile pe care le-a adus pielii mele, iar urmatorul pe lista va fi cel cu aroma de castravete si ceai. De asemenea, va recomand oricare din gelurile de dus nutritive. Este un produs pe care il folosesc mai mult iarna, insa daca sariti etapa de hidratare de dupa dus, va recomand sa-l folositi in orice anotimp. 


Disclaimer:
  Acest produs a fost primit spre testare in cadrul unei campanii BUZZSTORE, insa acest lucru nu mi-a influentat in niciun fel parerea.






8 comments

  1. Eu as incerca varianta cu orhidee! Anul acesta vreau sa testez tot ce pot si despre tot ce aflu :D

    ReplyDelete
  2. nu am incercat inca acest sapun lichid, dar niciodata nu e timpul pierdut, nu?

    ReplyDelete
  3. Dove nu se dezminte, ramane preferatul tuturor!

    ReplyDelete
  4. Este unul dintre brandurile mele preferate, cumpar ori de cate ori am ocazia, produse Dovea. Antipespirantul este stabil. Sapun lighid, nu prea folosesc dar il folosesc pe sel solid.

    ReplyDelete
  5. Si inainte foloseam sapunul de la Dove, insa doar pe cel solid. De cand am varianta lichida cu unt de shea, cred ca merg mult mai des sa ma spal pe maini doar pentru a simti acea aroma divina si un extra efect de catifelare:)

    ReplyDelete
  6. Imi place mult sapunul lichid si cred ca acesta este produsul meu favorit dn gama Dove. Pe de alta parte imi plac si produsele de ingrijire a parului si ma inteleg tare bine cu ele

    ReplyDelete