Review | SlimSun, get your body ready for sun

    Odata cu venirea sezonului cald, dispar paltoanele, gecile, muntii de haine si , vrem nu vrem, ne imbracam mai sumar. Nu stiu cum e la voi, insa eu nu am reusit inca sa scap integral de kilogramele pe care le-am adunat de Craciun si ma sperie faptul ca maine-poimaine e Pastele. Oricat incerc sa nu ma ingras de sarbatori, nu se poate sa nu acumulez macar 1 kg, nu stiu daca o fi de vina faptul ca ma relaxez, bucuria ca ma intalnesc cu familia sau pur si simplu ma indemn cu ceilalti la mancare.

    De a lungul timpului, organismul meu a trecut prin multe, am avut intotdeauna fluctuatii de greutate si eu mereu m-am considerat grasa (chiar si atunci cand nu eram). Asa era mentalitatea mea de adolescent, insa acum lucrurile stau altfel. Ma uit la numarul de kilograme doar atunci cand nu mai fac sport sau mi se pare ca am exagerat cu mancarea; in caz contrar, imi pasa doar de aspectul fizic.


   Am cateva diete pe care le-am testat de-a lungul timpului si pe care le reiau atunci cand am „sarit calul”si o sa va scriu cu drag despre ele in postarile viitoare, insa astazi subiectul discutiei este SlimSun, un produs ce contine doar ingrediente naturale si, conform producatorului, este un ajutor de nadejde in procesul de slabire.


Ce contine pachetul?

   Cutia in care au venit pastilutele mi se pare foarte cocheta, bine executata, ceea ce denota ca producatorul a investit mult in branding, iar pe langa cutiile cu produsul, contine o brosura informativa si un voucher de 100 ron pe answear. Dupa cum se poate observa si in poza, pachetul contine 2 cutii cu cate 60 de capsule fiecare, iar conform prospectului, trebuie sa iei 4 pe zi, 2 inainte de pranz si 2 inainte de cina, asadar ar ajunge o perioada de 30 zile.


Succesul este suma eforturilor mici!

  Capsulele sunt usor de inghitit iar marimea lor este una normala, nu am sesizat niciun gust insuportabil, deci nu ar trebuie sa creeze probleme persoanelor care se scarbesc repede.

Ce ingrediente contine?

  Am mai testat in trecut produse de genul si ceea ce imi place la SlimSun este ca are in compozitie doar produse naturale. Eficienta produsului este data de cele 5 ingrediente principale: chitosan, extract de fasole alba, advantra-Z, morosil si chromax.
   
   Chitosanul este extras din cochilia crustaceelor, iar rolul sau este de a opri absortia grasimilor si poate contribui la scaderea colesterolului sanguin si pana in prezent este singura substanta naturala care are functii asemanatoare cu cele ale colagenului si ale fibrelor vegetale.
   Extractul de fasole alba ajuta la scaderea in greutate prin reducerea digestiei carbohidratilor, reducerea hiperglicemiei postprandiale si a nivelurilor de insulina.  Extrasul de fasole alba este foarte sanatos, are continut ridicat de fibre, glucide, saruri minerale, vitamina A si vitamina C. 
   Advantra Z este un compus obtinut din fructe imature de Portocal-amar ce are ca rol accelerarea metabolismului bazal si a lipolizei. Acesta face parte din "generatia urmatoare" de ingrediente asociate dietelor.
   Morosil este obtinut din sucul de fructe de Portocal-dulce care contribuie la mentinerea greutatii corporale normale. "De vina" este continutul bogat in antociani, acid hidroxicinamic, flavonoglucozide si vitamina C.
   Chromax este obtinut din extract de Garcinia Cambodgia asigura o absortie crescuta a cromului. sustine controlul greutatii, ajuta la controlul apetitului, si confera o stare de bine.
Compozitie: per capsula:
Ingredient active Cantitate %VNR
Chitosan 200 mg **
Extract de Phaseolus vulgaris 100 mg **
Advantra Z 50 mg **
Morosil 50 mg **
Chromax* cu min. 12% crom 0,83 mg / 100mcg **/250

  Aceste capsule nu au nicio contraindicatie, singura mentiune ar fi sa va asigurati ca nu sunteti alergici la unul din ingrediente, iar proaspetelor mamici sau persoanelor insarcinate li se recomanda consultarea medicului inaintea administrarii lor.



   Experienta mea

   De fiecare data cand vad niste capsule de slabit noi, trebuie sa specific ca le privesc cu scepticism, in special daca ofera niste rezultate inimaginabile, de ex 15 kg intr-o luna. Imi place ca SlimSun nu a promovat asa ceva, ci a pus accentul pe accelerarea metabolismului, reducerea apetitului si conferirea unei stari de bine. 
   
   Am mentionat mai sus ca pastilele au venit insotite de o brosura, SUN DIET BOOK o numesc ei. Aici gasiti un plan de slabit pe care producatorul o recomanda si incepe cu o detoxifiere de 7 zile. Din pacate eu nu am putut tine detoxifierea si sunt convinsa ca daca as fi tinut-o, as fi avut rezultate mai bune. 
    Mi-au placut recomandarile pentru mese de 5 minute, una dintre ele ar fi ou cu spanac si fasole. O masa usoara si usor de preparat.
  
   Asadar, eu am inceput cu 66 kg si am terminat cu 64.8 kg cu mentiunea ca am o retentie de apa. Am avut 2 saptamani in care am avut grija la ce am mancat si am reusit sa slabesc 1 kg, apoi am avut un regim haotic, in principiu cu mai mult nemancat si am intrerupt pastilele ramananc cu 2 folii. Dupa ce am intrerupt a urmat o saptamana plina de stres si multa munca, mese nesanatoase (am consumat mancare de tip fast food) am mai slabit 200 de grame. 

  In primele zile de administrare am observat o nevoie mai mare de a consuma lichide si in consecinta de a le elimina, mi-a disparut pofta de dulce si am avut mai multa energie. Am fost surprinsa sa vad ca nu m-am ingrasat niciun gram in saptamana in care am mancat haotic si nici dupa ce am intrerupt pastilele.

  Inainte de a lua pastilele SlimSun am urmat un regim alimentar, cu ajutorul caruia am mai slabit 4 kilograme. Daca ati mai tinut diete in trecut, banuiesc ca stiti ca in prima luna slabiti cel mai mult, deoarece atunci se elimina surplusul de lichide, deci ma gandesc ca si asta ar fi un motiv pentru care numarul de kilograme pierdute acum a fost mai mic.

   Dezavantaje: Singurul dezavantaj al acestor capsule este pretul. 190 ron pentru pachetul pe care vi l-am prezentat in poze, insa voucherul de 100 ron pe answear balanseaza cumva pretul. Mi se pare o idee fantastica sa oferi clientilor o reducere atunci cand isi vor reinnoi garderoba.

   In concluzie, capsulele SlimSun ofera ceea ce promoveaza si intr-adevar ajuta la mentinrea greutatii. In ceea ce priveste slabitul, daca cele 3 mese principale sunt bine gandite si se evita consumul de paine, zahar, alcool, alimente fast food si bauturi alcoolice, cu siguranta rezultatele nu vor intarzia sa apara.


Tu ce adjuvanti folosesti in cura de slabire?
   




11 comments

  1. le am si eu,dar recunosc ca mi-a fost frica sa le iau, nu pot sa tin un regim mananc f multa paine

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uff, nici eu nu prea pot renunta la paine. Eu zic sa mai astepti pana sa le iei. Incepe cura doar in momentul in care crezi ca poti tine un regim cat de cat. :D

      Delete
  2. Eu nu am avut niciodata probleme cu kilogramele in plus...ci cu cele in minus. Mereu am cautat metode de a ma ingrasa :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uff, norocoaso! :D

      Asa eram si eu in tinerete, insa acum s-a intors roata. :D

      Delete
  3. Eu am folosit pastile pentru slabit in urma cu mai multi ani si chiar am slabit acele 15 kg cum scria pe prospect, dar sanatatea mea a avut de suferit destul din cauza asta.
    In clipa de fata am renuntat la paine, dulciuri (desi oricum nu prea mancam pentru ca nu le suport) si sucuri acidulate (a fost greu pana am renuntat la Coca Cola, dar am reusit).

    ReplyDelete
  4. nu cred in astfel de pastile, am folosit candva si eram sa o patesc, cumpatare mai bine!

    ReplyDelete
  5. N-am incercat niciodata pastilele de slabit. Chiar se slabeste cu ele? Eu cand vreau sa slabesc reduc portiile de manare, elimin zaharul, faina si fac mult sport.

    ReplyDelete
  6. Eu nu prea cred în pastile de slăbit, dar sunt conștientă că alături de o alimentație corectă și sport pot să împingă un pic metabolismul și să te ajute să obții rezultate mai bune.

    ReplyDelete
  7. Asteptam si rezultatete de dupa cura, sunt chiar curioasa cum au functionat!

    ReplyDelete
  8. Norocul meu este ca n-am probleme cu greutatea, dar nici nu-mi plac astfel de produse. Sunt chiar curioasa sa vad cum evoluezi.

    ReplyDelete
  9. De cand ma stiu am avut cam aceeasi greutate si nu prea am avut suficienta vointa sa tin cure pentru a scapa de 1-2 kg. Pastile de slabit nu am incercat niciodata

    ReplyDelete