Review | Flormar Lights of flowers: all over eyeshadow

   Nu este secret pentru niciuna dintre voi faptul ca eu iubesc culoarea aurie, mai ales cand vine vorba de farduri de pleoape. Poate ma insel, dar mie mi se pare o culoare usor de purtat, atat ziua, cat si seara. Atunci cand achizitionez o paleta de farduri, sunt tentata sa aleg una in care predomina nuanta "gold". Astazi, o sa va scriu cateva cuvintele despre Flormar Lights of Flowers - all over eyeshadow si o sa va tentez cu un swatch.






   Imi place foarte mult ambalajul, este foarte usor de depistat in colectia de cosmetice pentru ca are capacul transparent si, desi l-am folosit de multe ori, pare ca abia l-am folosit. How amazing is that? Nu am facut vreo magie, pur si simplu este atat de pigmentat incat nu ai nevoie sa folosesti mult produs . In legatura cu rezistenta lui, eu de obicei ma machiez cam pe la 8 si au fost situatii in care am stat pana la 2, iar machiajul arata inca ok. Intr-adevar si-a pierdut din intensitate, dar nu intr-acolo incat sa am nevoie de un retus.






     L-am folosit in combinatie cu alte culori mai inchise sau aplicat singur pe toata pleoapa, caci e un "all over eyeshadow". Arata foarte bine in ambele cazuri, este un pic cam sclipicios dar eu l-am purtat pentru un machiaj de zi si nu mi s-a parut ca e prea mult; mai ales ca port ochelari.




   Verdictul este cu siguranta YAY!  Daca sunteti fane ale machiajelor aurii, cu siguranta ati vrea acest fard in colectia voastra. Am tot experimentat diferite lookuri pornind de la acest fard, insa nu sunt atat de talentata incat sa ma laud cu operele mele. :))

    
Care nuanta este cel mai des folosita in machiajele voastre?




0 comments