Review | Extensii gene fir cu fir

   De extensia genelor fir cu fir am auzit in urma cu mult timp, insa a durat ceva pana am prins curaj sa trec la actiune. M-am documentat foarte bine inainte, sa vad ca nu cumva sa-mi afecteze genele naturale sau ca lipiciul sa imi irite ochii deoarece dupa cum am mai mentionat, eu am tenul si ochii sensibili.

   Pe Adelina am observat-o pe facebook, mai bine zis am vazut pozele pe care le-a facut clientelor si ele au fost cele care m-au convins. Intre timp, ea mai oferea sedinte gratuite fetelor care erau disponibile intre anumite ore deoarece voia sa lucreze cat mai mult pentru a-si crea dexteritatea de care avea nevoie pentru a scurta timpul de executare al extensiilor. Am prins si eu o astfel de postare, am lasat comentariu dar fara sa cred ca am vreo sansa deoarece numarul raspunsurilor pe care l-a primit a fost foarte mare. Dupa ce mi-a trimis detaliile necesare, am plecat spre ea fara sa stiu insa ce ma asteapta.

Ce trebuie sa stii inainte de a-ti pune extensii?

- O astfel de procedura dureaza in jur de 2 - 3 ore (depinde de ce fel de extensii alegi si de dexteritatea tehnicianului), timp in care nu prea ai voie sa te misti; asa ca, daca stii ca esti o persoana nerabdatoare, poate ar fi mai bine sa alegi genele false banda; 

- Inainte de a te duce la tehnician trebuie sa indepartezi orice urma de machiaj, in special cel al genelor. Durata de viata a genelor false este influentata si de cat de curate sunt genele tale, asa ca incearca sa indepartezi orice farama de rimel, dar nu folosi un demachiant pe baza de ulei;

- Genele fir cu fir rezista intre 4 si 6 saptamani, insa daca iti doresti sa arate mereu impecabil, cei din domeniu recomanda sa mergeti la intretinere o data la 2 sau 3 saptamani;

Cum decurge aplicarea extensiilor de gene fir cu fir?

    Inainte de a incepe procedura, tehnicianul sfatuieste si consiliaza clientul in alegerea tipului, marimea, atat cat si efectul genelor. Sunt 3 efecte pe care le puteti alege: vulpe, veverita si papusa, iar diferenta dintre ele consta in forma finala pe care doriti sa o obtineti, in functia de asta, tehnicianul va dispune genele in moduri diferite. Dupa ce alegeti genele, lashmaker-ul va incepe procedura prin degresarea si curatarea genelor cu solutii speciale. Desi am crezut ca m-am demachiat foarte bine, au durat cam 5 minute sa-mi indeparteze o bucatica de rimel blocata pe gene, asa ca mare grija la demachiere.
    
    Pentru prevenirea iritatiilor pielii si pentru a crea un efect mult mai natural, genele fir cu fir se aplica la un mm de pleoapa. In functie de tipul de extensie pe care l-ati ales, tehnicianul va aplica intre 80 si 700 de gene, da ... ati citit bine ... 700 de gene! Conform spuselor Adelinei, procedura pentru extensiile clasice dureaza 2 ore (80-120 gene/ochi), 2D - 2 ore si jumatate iar numarul genelor aplicate este dublu, undeva intre 160 si 240 gene/ochi, iar in cazul celor 3D si Hollywood timpul de aplicare ajunge pana la 3 ore, iar numarul genelor (in cazul celor Hollywood) poate ajunge pana la 700 de gene/ochi, dupa cum am mentionat mai sus. 

   Extensiile de gene se aplica pe firele mature deoarece doar ele sunt destul de puternice incat sa suporte greutatea unei gene. Adelina mi-a explicat ca genele au trei stadii de crestere: anagen, catagen si telogen, dar tehnicienii pot aplica gene doar pe cele din urma, deoarece cele din stadiul anagen sunt mult prea mici.



Gene clasice



Gene 2D



Gene 3D



Gene Hollywood

Cum ingrijim genele fir cu fir?

  Ingrijirea acestor gene este si ea speciala, nu trebuie sa fie nici pe departe deficitara. Am citit ca unele fete nu s-au mai spalat pe ochi de frica sa nu piarda genele, ceea ce mi se pare absurd. Este adevarat ca platesti o suma destul de frumusica pentru aplicarea lor, insa nu cred ca e ok daca rezultatul acestei nespalari este afectarea genelor naturale.
   Pot spune cu mana pe inima ca eu le-am spalat din cale afara si mi-au rezistat aproape 2 luni (nu toate, evident) dar, desi am ochii sensibili, nu mi-a aparut nicio iritatie.
Veti primi de la tehnician o periuta speciala cu care trebuie sa va periati zilnic genele si ar fi indicat sa le spalati delicat dimineata si seara, dar evitati sa folositi apa fierbinte. Timp de 48 de ore de aplicare, ar trebui sa incercati pe cat posibil sa evitati aburii, transpiratia sau apa.

Cat costa extesiile de gene fir cu fir?

   In cautarea mea am gasit preturi de pana la 300 ron pentru un set de gene clasice, nu pot vorbi despre pretul altora, insa va pot pune la dispozitia lista de preturi a Adelinei.





  Curs extensii gene fir cu fir 

      Adelina ofera si un curs care se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa se specializeze in meseria de lashmaker. Teoria dureaza o ora si cursantele vor studia pe baza unui suport de curs care este plin de informatii si fotografii pas cu pas, care asigura reusita cursantelor pe cont propriu. Practica va avea loc in primul rand pe manechin, urmand ca mai apoi sa se faca practica pe model real. Daca totul decurge conform planului, cursanta va putea pleca acasa cu o frumoasa diploma marca Adelina Lashmaker.
Inscrie-te pana pe 29 Mai si primesti Kit-ul pentru Extensii de Gene #GRATUIT. #Curs Individual Extensii Gene fir cu fir organizat de Adelina Lashmaker. Intra si tu in aceasta lume minunata a Lashmaker-ilor. Inscrie-te la Cursul de Baza de Extensii Gene fir cu fir si poti deveni unul dintre cei mai buni. Pentru a obtine rezultate excelente, cursurile sunt organizate individual. Prima parte a cursului o vom aloca teoriei si practicii pe manechin iar a doua parte va fi rezervata practicii pe model. Teoria va include: - Notiuni generale, istoria extensiilor de gene - Anatomia genelor si patologii - Igiena locului de munca - Dezinfectarea instrumentelor - Etica profesionala - comportamentul fata de client - Corectia ochilor cu ajutorul extensiilor de gene - Greselile cel mai des intalnite la aplicarea extensiilor de gene si consecintele aceastora - Ciclul de crestere si schimb al genelor naturale - Descrierea materialelor - Adezivi si pensete - cum le alegem si cum le folosim in mod corect. Materialele folosite pe toata durata cursului sunt oferite de Adelina Lashmaker - Extensii Gene fir cu fir in Iasi. Unicitatea noastra consta in evaluarea lunara pentru urmatoarele 3 luni de la finalizarea cursului. Pentru a te perfectiona constant si pentru a fi printre cei mai buni, lunar iti vom analiza lucrarile, oferindu-ti totodata si feedback-ul nostru. Cu timpul si cu o practica adecvata vei deveni un profesionist iar noi te sustinem in noua ta cariera. Detalii si programari in privat sau la numarul de telefon: 0740.631.217
Experienta mea cu genele fir cu fir

  Eu mi-am aplicat genele pe data de 2 februarie si m-au tinut in jur de 2 luni de zile. Nu am aplicat deloc mascara in prima luna deoarece nu a fost necesar.



                                                            Gene clasice, efect: papusa

  In cazul in care decideti sa va aplicati gene fir cu fir, va spun dinainte ca veti intra in panica atunci cand va incepe sa cada cate o geana. Nu va speriati, genele cad zilnic, diferenta este ca de regula sunt prea mici pentru a le observa. 





17 februarie






   Pe data de 17 martie am inceput sa aplic mascara pentru ca mai erau cateva fire si genele mele sunt aproape inexistente. :)) Nu este vreun machiaj cine stie ce, pur si simplu voiam sa folosesc un fard de la Melkior. 


                    
           17 martie        

   Dupa aceasta data, am inceput sa le dau cu mascara, insa intr-un final le-am taiat la lungimea genelor mele pentru ca nu voiau sa mai cada. :))          

   In concluzie, eu am fost foarte multumita de experienta pe care am avut-o cu extensiile de gene fir cu fir si cu siguranta as mai apela la aceasta inovatie in domeniul frumusetii. Imi pare tare rau ca nu am mi-am pus extensii dina cestea la nunta, caci cu siguranta chipul meu ar fi fost mult mai expresiv in fotografii. Recomand aceasta procedura tuturor celor care doresc sa arate impecabil la orice ora din zi si celor care considera ca nu pot trai fara mascara.


Ati incercat vreodata genele fir cu fir?
 Ce parere aveti despre ele?




0 comments