Analiza magazin online Cosmetiq Shop si wishlist

   Nu stiu cum sunteti voi, insa eu analizez un magazin inainte sa comand ceva. In mediul online exista foarte multe mine de aur, dar din pacate exista si multe magazine "fantoma". Multe dintre ele sunt facute special pentru a insela clientii si noi nu ar trebui sa ne numaram printre ei, nu-i asa?
   Navigand pe Facebook am dat peste un site Cosmetiq Shop, aparent dadusem like paginii magazinului si acum imi sarise in ochi o oferta de-a lor.

   Prima impresie

    Trebuie sa recunosc ca la prima vedere am fost impresionata de ofertele lor si am vazut ca multe persoane intreaba de ce sunt asa de ieftine. Este normal ca un magazin online sa aiba preturile mult mai mici deoarece ei au cheltuieli mult mai mici decat un magazin fizic unde se plateste chirie, caldura, lumina, angajati. In rubrica "Despre noi" gasiti si datele lor de identificare, ceea ce mi se pare ca inspira incredere.
   Comenzile se plaseaza online dar si telefonic, ceea ce mi se pare ok, mai ales pentru persoanele care nu au mai comandat online pana acum.  La minim 100 de ron cheltuiti pe site, clientul va primi un portfard Clinique, oferta valabila in limita stocului disponibil, bineinteles.
   Am cercetat si deja mi-am facut o lista cu produse pe care as vrea sa le achizitionez. M-am bucurat sa vad ca pe site sunt foarte multe branduri cunoscute: Astor, Burjois, Clinique, Calvin Klein, Covergirl, Esprit, Estee Lauder, Givenchy, Kiko, Pupa, Nyx, Revlon etc.
 

   Wishlist Cosmetiq Shop

   In curand o sa mi se termine corectorul si am vazut unele truse de la Fraulein38 care sunt foarte accesibile la pret si multifunctionale.

   Trusa profesionala camuflaj Fraulein38 - 38 ron






- are 10 nuante de corector, am vazut multe machiaje realizate cu truse de acest gen si sunt perfecte pentru conturarea fetei.

   Trusa profesionala camuflaj Fraulein38 - 39 ron






- are 15 nuante corector + iluminator ( acesta m-ar tenta mai mult deoarece are si iluminator).

  In materie de fond de ten, am deja doua pe care le consum in mod regulat, dar imi cumpar alte branduri deoarece sunt mereu in cautarea unora mai bune si intotdeauna mi-am dorit sa incerc ceva de la Covergirl.



As achizitiona fondul de ten Revlon Colorstay - 53 ron









   L-am avut acum cativa ani si s-a potrivit tenului meu. L-as recumpara deoarece are FPS 15 si imi place ca are acoperire mare.

  La capitolul blush-uri trebuie sa recunosc ca nu stau prea bine, nu aplic blush in fiecare zi si de aceea nu am o gama foarte variata. Am vazut insa cateva pe site pe care as vrea sa le incerc.

Blush Maybelline - 12 ron
 



   Trusa cu 2 blushuri, consider ca e perfect pentru persoanele care nu prea folosesc blush dar isi doresc sa aiba de unde alege, iar pretul este unul foarte mic.

  Pudra bronzanta + iluminator - 23 ron


   Trebuie sa recunosc ca asta mi-as cumpara-o datorita ambalajului, arata ca o ciocolata si miroase a ciocolata, iar produsele de la Burjois sunt in general bune. Mi-ar placea sa o am in colectia mea de makeup.

  Linia de tus este la ordinea zilei la mine, asa ca mereu imi achizitionez produse din aceasta categorie. Momentan folosesc unul de la Oriflame si pot spune ca sunt foarte incantata, in sfarsit am gasit un tus care sa aiba o culoare intensa si rezistenta buna, dar am gasit 3 produse la Cosmetiq Shop pe care as vrea sa le incerc.

  Deoarece imi place negrul tusului sa fie unul intens, as lua tusul de la Burjois - Ultra Black - 32 ron. Imi place mult aplicatorul deoarece cu el pot realiza liniile mai precise.





   Niciodata nu poti avea prea multe pensule, iar cei de la Cosmetiq Shop au o gama variata de produse la aceasta categorie. Cel mai mult mi-ar placea pensulele de la brandul Fraulein38, am auzit numai lucruri bune despre ele si raportul calitate pret este unul foarte bun.

   Set 10 pensule Fraulein38 - 79 ron - manerul pensulelor sunt roz  si se aseamana foarte mult cu un set pe care l-am comandat de pe Ebay (replica) care este foarte bun si cred ca acestea originale ar fi si mai calitative.




    Set 32 pensule Fraulein38 - 123 ron - un set complet, contine orice pensula ai avea nevoie pentru a realiza un machiaj profesional. Imi plac pensulele cu maner din lemn, am unele de la Ecotools si nu se intampla nimic daca intra in contact cu apa. Pensulele vor veni in aceasta borseta eleganta, vor fi mai usor de luat cu tine in vacante si de organizat.






  Cam aici se incheie lista cu produse pe care mi le doresc de pe site-ul Cosmetiq Shop, am observat mult mai multe, insa am zis sa ma limitez la acestea.

   Un lucru care mi-a placut foarte mult la ei este ca raspund intotdeauna intrebarilor de pe Facebook, asa ca daca aveti o nelamurire o puteti adresa acolo. De asemenea, am vazut ca daca exista probleme cu produsele pe care le-ati primit ei sunt dispusi sa le inlocuiasca, doar sa specificati acest lucru.

   Per total, Cosmetiq Shop mi-a inspirat incredere, as comanda produsele lor deoarece sunt branduri cunoscute. Review-urile la magazinul lor sunt in general bune, cu mici exceptii rautacioase. Faptul ca ar fi dispusi sa returnez un produs de calitate dubioasa inseamna ca tin la relatiile lor cu clientii si ca si-ar dori ca intotdeauna sa "plece" multumiti.

Voi ati auzit de Cosmetiq Shop? Ati comandat de la ei 
si daca nu, ce v-ati dori sa achizitionati?





 

0 comments