Get healthy with me challenge!

Ziua de 1 nu e doar ziua martisorului ci si prima zi de primavara, iar eu vreau sa marchez aceast inceput cu o provocare pe care v-o lansez voua, cititoarelor, dar si mie.


Get healthy with me challenge! Sa fim sanatosi impreuna!



     De-a lungului timpului am incercat zeci de diete si sunt ca o enciclopedie cand vine vorba de slabit, dar m-am conformat ca nu exista o pilula minune ba chiar nici diete minune.

    Exista totusi anumite combinatii de alimente care pot rezulta in câteva kilograme pierdute si am de gand sa le impartasesc cu voi in postarile viitoare. Ceea ce vreau de la voi este sa ma insotiti in aceasta "calatorie" si sa alungati vorbele "de maine", "de luni", "de luna viitoare". NU!!! De azi, de acum.

   Ganditi-va bine la motivele pentru care doriti sa fiti mai sanatoase si haideti sa trecem la treaba!

Cat e cald si bine, alergam fara rusine!!!


   Dragi doamne si domnisoare din Iasi, orice e mai usor daca ai un prieten alaturi de tine, in consecinta si procesul de slabire este mai frumos daca ai un workout buddy. Sper ca intr-o luna (cand va fi destul de cald) sa putem iesi impreuna la alergat si sa incepem sa muncim pentru corpul pe care il visam. 


Ce zici? Accepti provocarea?

4 comments

  1. Va incurajez si eu sa faceti un sport, orice. Sa va povestesc ce am patit.. nu prea faceam miscare si fratele meu, genial ce a facut. Mi-a cumparat o bicicleta profi (de pe https://www.bikexcs.ro/ ,aruncati un ochi sa vedeti despre ce vorbesc) si mi-a fost cumva sa o tin in casa... si am inceput sa ies la plimbari. Mi-a placut atat de mult cum ma simteam dupa incat acum ies regulat, si nu doar cu bicileta! Faceti orice fel de miscare, o sa va schimbe viata. Bafta tuturor!

    ReplyDelete