Despre cosmeticele e.l.f.

    Aceasta companie promoveaza "beauty on a budget", promit ca ofera calitate la un pret mic si tind sa fiu de acord cu ei. Folosesc produse e.l.f. de foarte mult timp si au fost putine care m-au dezamagit. Primele produse le-am comandat de pe Iherb, dar sincera sa fiu nu-mi amintesc de ce, ori nu existau inca in Romania, ori odata ajunsa acolo am adaugat tot ce-mi facea cu ochiul. Cert este ca acum au si magazin online iar costul transportului este destul de mic: 9 ron prin Posta Romana si gratuit la comenzi ce depasesc suma de 160 ron. Desi la inceput nu au excelat prin varietate, am observat ca in ultimul timp apar din ce in ce mai multe produse, ceea ce nu poate decat sa ma bucure.
Un alt lucru care imi place este ca produsele lor nu sunt testate pe animale; parca altfel ma machiez atunci cand stiu ca nu am contribuit la schingiuirea unui biet animalut.



   Acestea sunt o parte din produsele de la ultima comanda si o sa spun cateva cuvinte despre fiecare dar vor urma si review-urile.




* fond de ten Flawless Finish Foundation cu SPF 15 - mi-a placut, are acoperire medie si rezista destul de bine pe ten.
* corector lichid Maximum Coverage Concealer - preferatul meu! Un corector cu acoperire mare si destul de spornic. Formula fara ulei il face perfect pentru persoanele cu ten gras.
* fond de ten Acne Fighting Foundation - este unul din preferatele mele; desi are acoperire mare, are o formula usoara care nu incarca tenul. Este ideal pentru persoanele cu ten acneic, dar si pentru cele care isi doresc un ten fara imperfectiuni. Eu l-am folosit in zilele in care imi mai apareau cosuri si chiar face o diferenta. Are numeroase ingrediente care ajuta la combatarea si prevenirea acneei, iar pentru mine asta a reprezentant un beneficiu in plus.










* paleta pudra bronzanta +  blush - mi-am dorit-o de foaaarte mult timp si ma bucur ca atunci cand am reusit sa o cumpar nu m-a dezamgit. Ma asteptam ca bronzerul sa fie primul care sa se termine, insa a fost invers. Amandoua nuante sunt minunate si perfecte pentru scopul care au fost create.
* pudra shimmer Tone Correcting Powder - mi-a placut, nu are nimic special, insa isi face treaba. Are particule stralucitoare care sunt minunate pentru un machiaj de seara, dar nu poate fi aplicata in exces ziua. 



* pensule  Elf - eu le-am achizitionat cand erau reduceri masive pe site, asa ca pentru mine raportul calitate-pret este unul bun; sunt ok pentru cineva care nu se machiaza foarte des, insa daca iti doresti pensule mai calitative ar trebui sa incerci setul studio (cele cu maner negru). Dupa cum se poate observa si in poza, pensulele de ochi sunt mai vechiute (au manerul mai galbui) dar ele imi plac chiar foarte mult. Pentru ten prefer celelalte pensule pe care le am.  (scuzeee pentru pensulele nespalate)



* Roll on Zit Zapper - numele vorbeste de la sine, ajuta la reducerea rosetii si a inflamatiei, trateaza cosurile iar cu ajutorul ingredientelor veti ajunge sa aveti din nou fata curata. Imi plac produsele cu acid salicilic in compozitie si eram sigura ca o sa-mi placa si acesta.
* rimelul din pacate inca nu am apucat sa-l folosesc dar voi reveni cu un review
* primer ochi - l-am folosit si isi face treaba. Eu folosesc destul de rar primer deoarece fardurile pe care le folosesc sunt pigmentate si rezista destul de mult, dar atunci cand am folosit-o s-a vazut o diferenta la intensitatea culorilor deschise, si la rezistenta bineinteles.



* set buretei elf - sunt ok, insa eu m-am obisnuit cu bureteii gen beauty blender si nu prea le vad rostul. Au o textura fina si se spala destul de usor. I-am folosit la aplicarea corectorului sau la fond de ten in jurul ochilor, dar ca sa-i folosesc pe toata fata mi se pare ca ar dura prea mult.  I-am folosit uscati dar si umeziti, ultima varianta mi se pare mai ok.
* gene false - si pe acestea le-am luat la reducere, cred ca au costat in jur de 6 ron. Genele sunt ok, deloc plasticoase insa, dupa cum ma asteptam, lipiciul nu este deloc bun.


   Cam atatea produse elf am "pe stoc" momentan, dar cu siguranta voi mai cumpara de la ei. Imi place ca apar produse noi mereu si faptul ca au promotii in fiecare luna. Daca doriti produse profesionale, sunt atatea branduri care le ofera, dar daca doriti diversitate la un pret modest, recomand produsele lor. 

PS: In luna martie toate produsele elf au reducere de 25 %. 

Voi ati incercat vreun produs de la ei? 
Daca nu, ce v-ar placea sa incercati?





11 comments

  1. Nu am incercat produsele lor pentru ca nu am auzit de ei pana acum.
    Ma voi uita pe oferta lor din moment ce am citit articolul tau pentru ca sunt curioasa despre ce este vorba.

    ReplyDelete
  2. Imi plac produsele de la elf, eu am paleta pentru contur, cateva farduri pentru ochi, un ruj si tusul de ochi. Imi place ca au mereu preturi tentante, iar produsele lor sunt de calitate. Mi-ar fi placut sa aiba si un magazin fizic, intrucat as cumpara mai multe produse de la ei.. Nu reusesc mereu sa plasez o comanda peste 160 lei ca transportul sa fie gratuit, insa am vazut ca au si zile speciale cu livrare gratis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu vreau sa mi iau paleta de contur si cea de iluminare.
      Am si eu o problema cu transportul, ma simt ca o afacerista atunci cand dau comanda si am transport gratuit. :))

      Delete
  3. Tusul de ochi imi placea foarte mult, de ceva vreme nu am mai folosit tus, un fard si putin rimel si gata machiajul meu... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am si eu un tus de la ei, tot gel, insa l am cam dat uitarii de cand il am pe cel de la L oreal. O sa il scot de la "naftalina" ca nici macar nu l am incercat. :D

      Delete
  4. eu am avut mai de mult cateva chestii de la ei, sper ca au evoluat, atunci nu am fost multumita deloc!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu sunt cele mai bune produse, asta e clar, dar cand vine vorba de produse de genul, trebuie sa avem in vedere pretul. Cand afirm ca sunt bune, le compar cu produse la acelasi pret.

      Raportul calitate-pret este unul foarte bun, plus ca au foarte multe produse noi, mai scumpe si mai bune. :D

      Delete
  5. Am folosit cateva produse ELF si am fost tare multumitab de ele. Primul produs incercat care mi-a ramas gandul la el, este un primer. Foarte bun si l-am vazut si la tine. Am un blush baked ... nush cum se mai cheama, mai am un ilumintaor tare bun, am si eu fondul de ten flawless ...!!! Am ceva produse si calitate pret, sunt chiar excelente

    ReplyDelete
  6. Anul trecut am primit si ei doua produse Elf si chiar imi plac si vreau mai multe.

    ReplyDelete
  7. Si eu am o gramada de produse si majoritatea imi plac!

    ReplyDelete