December Women Bloggers Meeting Bacau No. 4

        Data de 19 decembrie a fost speciala pentru mine deoarece a avut loc a patra intalnire oficiala a bloggeritelor din Bacau. Ma bucur foarte mult ca m-am numarat printre cele 22 de participante si chiar consider ca a fost o experienta frumoasa din care am avut cate ceva de invatat.



        O sa las mai jos link-uri catre blogurile tuturor persoanelor care au fost la intalnire si chiar va recomand sa le cititi deoarece fiecare dintre ele are ceva interesant de scris.
   
  1. Roxana Neculcea – roxalia.wordpress.com
  2. Anca Balaban – ancabalaban.ro
  3. Ruxandra David – unbalcialdesertaciunilor.wordpress.com
  4. Adina C.- septembriejoi.com
  5. Andreea Huțu – deea-d.blogspot.ro
  6. Cristina Pintilie – cristinapintilie.wordpress.com
  7. Alina Vrînceanu –  justanangel.net
  8. Daniela Chirilă – intrelumi.ro
  9. Elena Chira – mujo.ro
  10. Elena Corina Tudorache – bycore.ro
  11. Sonia Otilia Benchea – odileworecashmere.wordpress.com
  12. Cristina-Maria Nichita – glamourkay.com
  13. Alexandra Enache – aleksuta-alexa-justme.blogspot.ro
  14. Mihaela Stanciu – frumusetedemancare.blogspot.ro
  15. Alexandra Hustiu – alexandrahustiu.ro
  16. Andreea Ioviță – motolady.wordpress.com
  17. Claudia Vasilache – lecturisiarome.ro (și lecturidemamica.wordpress.com )
  18. Ionela Vraciu Chirila  – ionelavraciuchirila.wordpress.com
  19. Alexandra Ursu – ms-bear.blogspot.ro
  20. Raluca Pichiu – ralucapichiu.com
  21. Ioana Lupu  – lupuioana.wordpress.com
  22. Anca Spulber – juliet.ro

     Pentru aceasta intalnire m-am pregatit sufleteste cu ceva timp in urma si deoarece intalnirea a avut loc inaintea sarbatorilor de iarna, mi-am cumparat un tricou pe care scrie "A very Merry Christmas & a happy new year" ca sa-l port la blogmeet si mi-am adus recuzita de Craciun dupa cum puteti vedea si in poza. Avand in vedere ca a fosr prima intalnire la care am participat, am vrut sa le aduc fiecareia dintre fete o mica atentie asa ca le-am facut recuzita pentru poze: mustacioare roz, buze cu sclipici si niste papioane negre dragute. Sper din inima ca le-au placut si lor ca eu m-am distrat mult facandu-le.


             




    Alina ne-a daruit niste ingerasi handmade care mi s-au parut asa draguuuuuti si in cadrul jocului Secret Santa am primit de la Adina o agenda vintage de care sunt tare mandra. Pe aceasta cale tin sa va multumesc amandurora. 
    Atmosfera a fost una placuta si nici nu avea cum sa fie altfel avand in vedere ca am fost atatea fete pasionate de scris, iar tombolele, Secret Santa si cadourile au starnit veselie printre noi. Eu sunt fericita ca am reusit sa castig unul din cele doua premii puse la "bataie" de Ana de la Beauty Barometer dar o sa scriu o postare separat despre premiu. Multumim Ana pentru cadou, imi place la nebunie.


 


             
    Printre premiile oferite la tombola s-au numarat si un machiaj oferit de Oana, o manichiura la Salonul Monroe si un masaj terapeutic oferit de Oana Manoliu
M-am bucurat ca un copil la fiecare cadou pe care l-am primit si o sa mai vedeti produsele primite la intalnire in postarile viitoare ca deja am cateva preferate. 
  
     Evenimentul a fost organizat cu sprijinul celor de la Fresh din mere de Itesti, Farmec, Herbagen, ProfiSmile, Melkior, MicaIlinca1983, MikiBioSkin, OanaNechitaMakeUp, MonroeStudio, SalonMasajTerapeuticOanaManoliu, BeautyBarometer, Oriflame pentru tine - Life and Style.



   Multumim sponsorilor pentru premiile oferite si cafenelei Antique pentru gazduire. Daca doriti sa va relaxati cu prietenii la o ciocolata calda, sa savurati un cocktail exotic alcoolic/non alcoolic sau sa va indulciti cu o prajitura proaspata si delicioasa, va recomand sa mergeti la Antique Cafe pe strada Str.Marasesti nr.10. 


Ne citim data viitoare!






2 comments

  1. M-am bucurat mult sa te cunosc, cum deja te stiam din povestile Alinei. Ce bine-mi pare ca-ti place agenda, chiar mi-am dorit din suflet sa fie un dar nimerit!

    ReplyDelete
  2. Ma bucur ca ai castigat premiul din partea mea :)

    ReplyDelete